Extensity - Πιο «ελαφρύς» Google Chrome με αυτό το δωρεάν εργαλείο

ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των εγκατεστημένων επεκτάσεων του Google Chrome

Όπως μας γνωστοποίησε ο αναγνώστης του site μας «Perry Gogas», υπάρχει ένα εξαιρετικό πρόσθετο για το Google Chrome, με το οποίο μπορούμε να κάνουμε γρήγορη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των εγκατεστημένων επεκτάσεων του Google Chrome, με αποτέλεσμα να ελαφρύνουμε τον αγαπημένο μας browser από πρόσθετα που δεν χρησιμοποιούμε συνέχεια. 

Αν λοιπόν, έχεις κουραστεί από τον υπερβολικό αριθμό πρόσθετων (addon), μπορείς να δοκιμάσεις το ανοικτού κώδικα δωρεάν εργαλείο «Extensity», και θα μπορείς να κάνεις γρήγορη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση όλων των επεκτάσεων στο Google Chrome.
Απλά ενεργοποιείς την επέκταση όταν θέλεις να τη χρησιμοποιήσεις και την απενεργοποιείς όταν δεν τη χρησιμοποιείς, χωρίς να την απεγκαθιστάς. 

Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά και οφέλη του Extensity περιλαμβάνουν:

  • Διατηρείς τον browser σου ελαφρύ και γρήγορο, απενεργοποιώντας τις επεκτάσεις που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις άμεσα.
  • Διατηρείς καθαρή τη γραμμή εργαλείων του browser.
  • Απενεργοποίηση/ενεργοποίηση όλων των επεκτάσεων με ένα μόνο κλικ.
  • Ιδανική περίπτωση για όσους έχουν εγκατεστημένες πολλές επεκτάσεις. 

Συμπερασματικά, το Extensity είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που θα σε βοηθήσει να διαχειρίζεσαι τις επεκτάσεις σου με ευκολία και ταχύτητα. Το κυριότερο; Ελαφρύνεις αρκετά τον Browser σου, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Google Chrome. 

Έκδοση: 1.11.0
Μέγεθος: 164 KiB
Browser: Google Chrome
Κατασκευαστής: sergiokas
Πηγή: github.com/sergiokas/Extensity
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal