[How to]: Αποδέσμευση πολύτιμου χώρου στο Google λογαριασμό μας

Πως αποδεσμεύω πολύτιμο χώρο στο Google λογαριασμό μου

Όταν δημιουργούμε ένα λογαριασμό στη Google, πχ στο Gmail, τότε αυτόματα μας παρέχεται 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για να το χρησιμοποιήσουμε στις υπηρεσίες της. Υπάρχουν τρεις (3) διαφορετικές υπηρεσίες που εκμεταλλεύονται τα διαθέσιμε GB και αυτές είναι το Google Drive, το Gmail και οι Φωτογραφίες Google. Όλες αυτές συγχρονίζονται με τα κινητά μας, τους υπολογιστές και οποιαδήποτε συσκευή συνδεόμαστε με το λογαριασμό μας στη Google. 

Για να μάθουμε πόσο χώρο χρησιμοποιούμε και για να διαγράψουμε αρχεία που δεν χρειαζόμαστε ώστε να απελευθερώσουμε πολύτιμα MB, αρκεί να επισκεφτούμε τη διαχείριση του αποθηκευτικού χώρου στο Google One ακολουθώντας το σύνδεσμο: Διαχείριση αποθηκευτικού χώρου στη Google.

Εκεί θα δούμε αναλυτικές πληροφορίες για το που ξοδεύεται ο χώρος μας όπως και να διαγράψουμε εύκολα και γρήγορα αυτά που δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. 

Πως αποδεσμεύω πολύτιμο χώρο στο Google λογαριασμό μου
Στο παραπάνω παράδειγμα, βλέπεις με ακρίβεια πώς κατανέμεται ο χώρος των αρχείων μας αλλά και την επιλογή να αποδεσμεύσουμε χώρο ανά υπηρεσία (Φωτογραφίες Google, Gmail, Google Drive). 
Οπότε, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, να απαλλαγούμε από αρχεία (εικόνες, βίντεο, έγγραφα κ.α) που βρίσκονται εκεί χωρίς λόγο! 

Καλό ξεσκαρτάρισμα! 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal