Metatogger - Δωρεάν πρόγραμμα για οργάνωση της μουσικής σου

Δωρεάν πρόγραμμα για οργάνωση των αρχείων μουσικής

Το Metatogger είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για Windows που μας επιτρέπει να επισημαίνουμε, να μετονομάζουμε και να οργανώνουμε τα μουσικά μας αρχεία Ogg Vorbis, FLAC, Speex και MP3. Η μετονομασία των αρχείων γίνεται με βάση τις υπάρχουσες ετικέτες τους και επίσης με βάση τη διαδρομή του φακέλου τους (χρήσιμο αν η διαδρομή του φακέλου μας περιέχει τα σχετικά ονόματα καλλιτεχνών και άλμπουμ). 

Εάν τα μουσικά μας αρχεία έχουν γενικά ονόματα (π.χ. track1.mp3) και χωρίς ετικέτες, η ενσωματωμένη αναζήτηση ακουστικού αποτυπώματος (που τροφοδοτείται από το MuzicBrainz) μπορεί να είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να επισημάνει τις ονομασίες των αρχείων αυτόματα. 

Το Metatogger μπορεί επίσης να συλλέξει πληροφορίες καλλιτέχνη από μια τοπική βάση δεδομένων, η οποία είναι ταχύτερη από την online αναζήτηση, αλλά απαιτεί να κατεβάσουμε πρώτα το αρχείο της βάσης δεδομένων, το οποίο γίνεται μέσα από την εφαρμογή.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν την οργάνωση αρχείων με βάση τις πληροφορίες ετικέτας (αντιγραφή, μετακίνηση κ.λπ.), χειροκίνητη ετικετοποίηση, αναζήτηση αντιγράφων και καθαρισμό ανεπιθύμητων ετικετών.

Έκδοση: 7.4.0.1
Μέγεθος: 113 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: Sylvain Rougeaux
Πηγή: luminescence-software.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal