Simple Video Editor - Δωρεάν και απλή επεξεργασία βίντεο

Simple Video Editor - Δωρεάν και απλή επεξεργασία βίντεο


Το «Simple Video Editor», όπως μαρτυρά το όνομά του, είναι ένας απλός επεξεργαστής βίντεο, ο οποίος σχεδιάστηκε για να διευκολύνει ολόκληρη τη διαδικασία επεξεργασίας, καθιστώντας το πιο απλό και γρήγορο ώστε να διαχειρίζεσαι τα βίντεό σου με μόνο μερικά κλικ του ποντικιού.

Με το Simple Video Editor μπορείς εύκολα να «παίξεις» με τις βασικές λειτουργίες όπως είναι η περιστροφή, περικοπή, αλλαγή μεγέθους των βίντεό σου, αλλά και μια σειρά επιπλέον χαρακτηριστικών που σου επιτρέπουν να αφαιρείς τον ήχο, να διαγράφεις διπλά καρέ, να προσαρμόζεις την ταχύτητα αναπαραγωγής με ευκολία. Το αποτέλεσμα μπορεί να αποθηκευτεί σε διάφορα φορμάτ βίντεο, όπως MP4, MOV, WMV, GIF, MKV και AVI. 

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου λογισμικού είναι η φορητότητά του. Μια ελαφριά και φορητή (portable) εφαρμογή που μπορείς εύκολα να φέρεις μαζί σου οπουδήποτε, γίνεται αυτόματα ιδανικό εργαλείο για να επεξεργάζεσαι τα βίντεό σου on the go. Επιπλέον, το λογισμικό είναι εύχρηστο και φιλικό προς τον χρήστη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε με μηδενικές πρότερες γνώσεις.

Το Simple Video Editor είναι διαθέσιμο για Windows λειτουργικά συστήματα, είναι δωρεάν και ανοικτού κώδικα, και στο download link που σου δίνω στο τέλος του άρθρου, θα μεταφερθείς στην επίσημη σελίδα του δημιουργού του στο Github, για να κατεβάσεις την τελευταία και ενημερωμένη έκδοση.  

Έκδοση: 1.5.0.0
Μέγεθος: 33.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: OPS-Solutions
Πηγή: github.com/OPS-Solutions
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal