TEMU - Οικονομικές αγορές σε διάφορα προϊόντα έως και 90%

TEMU - Οικονομικές αγορές σε διάφορα προϊόντα έως και 90%

Το Temu είναι το νέο τrend στην Ελλάδα για αγορές προϊόντων από την Κίνα με αποκλειστικές προσφορές, πολύ οικονομικές λύσεις και χωρίς τελωνείο, αφού συνεργάζεται με ευρωπαϊκές αποθήκες.

Ό,τι και αν ψάχνεις, λογικά το Temu θα σε καλύψει, αφού διαθέτει μια τεράστια γκάμα προϊόντων: μόδας, διακόσμησης σπιτιού, χειροποίητων, ομορφιάς και καλλυντικών, ρούχων, παπουτσιών, είδη τεχνολογίας, gadgets και πολλά άλλα.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι δωρεάν εφαρμογές της για κινητά τηλέφωνα (Android και iOS), και με μια ματιά που έριξα, είναι αρκετά ποιοτικές με εκατομμύρια ανθρώπους να την έχουν κατεβάσει στις συσκευές τους με την κριτική των χρηστών να είναι στα ύψη.  

Σύμφωνα με την Temu, αυτό που την χαρακτηρίζει είναι:
  • Ευρύ φάσμα προϊόντων με χιλιάδες είδη
  • Γρήγορες και ασφαλείς αγορές
  • Δωρεάν αποστολή (δέχεται επιστροφές εντός 90 ημερών)
  • Πολλές προσφορές έως και 90%

Εκτός των εφαρμογών, μπορείς να επισκεφτείς κατευθείαν το κατάστημα ακολουθώντας το σύνδεσμο: Temu (αγορές οικονομικών προϊόντων)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Για να κερδίσεις κουπόνια αξίας 100€ στο TEMU κατέβασε την εφαρμογή από αυτό το link: https://temu.to/m/uvm1ujaa9mk
 
βάλε και αυτό τον κωδικό: tas33980 εκεί που λέει κουπόνια και προσφορές και θα έχεις έκπτωση -30%. Επίσης σημαντικό, θα πρέπει να κάνεις τις αγορές σου εντός 24ώρου για να προλάβεις την έκπτωση. Ισχύει μόνο για όσους κατεβάζουν για πρώτη φορά στη συσκευή τους την εφαρμογή! 

Νέο: Επιπλέον, αν συνδεθείς με αυτό τον σύνδεσμο: https://temu.to/m/etym8pkl91n, τότε θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις εντελώς δωρεάν διάφορα προϊόντα από την προτεινόμενη λίστα που θα σου εμφανίσει. Επίσης, όπου σου ζητηθεί, βάζεις τον κωδικό: frl235268.

Έκδοση: 2.20.0
Μέγεθος: 35 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5+ / iOS 9.0+
Κατασκευαστής: Temu
Πηγή: temu.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal