«Το σημάδι των τεσσάρων» - Δωρεάν αστυνομικό μυθιστόρημα με τον Σέρλοκ Χολμς (Audio Book)

Το σημάδι των Τεσσάρων - Σέρλοκ Χολμς

Τα βιβλία του διασημότερου Ντετέκτιβ στην ιστορία, τον Σέρλοκ Χολμς, τα αγαπάμε ιδιαίτερα και όταν βρίσκεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε κάτι σχετικό, το κάνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι λοιπόν, μετά από όλη τη δωρεάν σειρά βιβλίων του Σερλοκ Χολμς, βρήκαμε σε ακουστική μορφή ή αλλιώς Audio Book, το αστυνομικό μυθιστόρημα του Άρθουρ Κόναν Ντόυλ «Το σημάδι των τεσσάρων» σε εξαιρετική αφήγηση της Βασιλικής Αρβανιταντώνη - Εκπαιδευτικός και Θεατρολόγος - από το κανάλι της στο Youtube. 

Στην ιστορία μας, ο ντετέκτιβ Χολμς βγαίνει από την επήρεια της κοκαΐνης, στην οποία τον έχει ρίξει η αδράνεια και με τον φίλο και βοηθό του γιατρό Ουώτσον θα αναζητήσει τη λύση σε μυστηριώδεις φόνους.
Ο Σερ Άρθουρ Ιγνάτιος Κόναν Ντόυλ (1859-1930), ήταν Σκοτσέζος συγγραφέας, ιδιαίτερα γνωστός για τα αστυνομικά του μυθιστορήματα που περιλαμβάνουν τον χαρακτήρα του Σέρλοκ Χολμς. 

Άκουσε το βιβλίο


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal