Buttercup - Ο δωρεάν password manager που σου αξίζει

Buttercup - Ο password manager που σου αξίζει

Το Buttercup είναι ένας δωρεάν και ανοικτού κώδικα Password Manager (διαχειριστής κωδικών) για όλα τα λειτουργικά συστήματα όπως Windows, Linux, Android, Mac και ως πρόσθετο σε όλους τους γνωστούς browsers. 

Γνώριζες ότι ο πιο δημοφιλής κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιείται στον πλανήτη είναι. το «password»; Ναι, δεν σου κάνω πλάκα!  Πολλοί άνθρωποι συχνά χρησιμοποιούν παρόμοιους και εύκολους κωδικούς και αυτό γίνεται απλά για να τους θυμούνται απ' έξω χωρίς να χρειάζεται να τους γράψουν κάπου. Σταμάτα πλέον αυτή την τρέλα και απόκτησε έναν σοβαρό διαχειριστή κωδικών. Δεν χρειάζεται περισσότερο χρόνο από ό,τι να τον γράψεις σε έναν χαρτί, και μπορείς πάντα να έχεις ένα αντίγραφο ασφαλείας. Το Buttercup είναι μια τέτοια επιλογή.

Από την κύρια οθόνη του προγράμματος, μπορείς να ανοίξεις ένα αρχείο και να ξεκινήσεις να γράφεις τους κωδικούς σου για τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείς, και να τους τοποθετήσεις σε κατηγορίες ώστε να τους βρίσκεις ευκολότερα. Δεν απαιτείται να δημιουργήσεις λογαριασμό και το μόνο πράγμα που πρέπει να θυμάσαι είναι ένας κύριος κωδικός, για να μπεις στην εφαρμογή. 

Το Buttercup μπορεί επίσης να προτείνει περίπλοκους κωδικούς μέσω του ενσωματωμένου password generator. Φυσικά διαθέτει ισχυρή κρυπτογράφηση τύπου 256bit AES. Αν θέλεις λοιπόν, ένα απλό και συνάμα ισχυρό Password Generator, το Buttercup είναι αυτό που έψαχνες. 

Έκδοση: 2.23.0
Μέγεθος: 64.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Browser Addon
Κατασκευαστής: Perry Mitchell
Πηγή: buttercup.pw
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal