«Η ιστορία των θρησκειών» - Δωρεάν βιβλίο από τον Τάσο Ανθουλιά

Η ιστορία των θρησκειών - Δωρεάν βιβλίο από τον Τάσο Ανθουλιά

Ο Τάσος Ανθουλιάς, συγγραφέας του e-book «Η ιστορία των θρησκειών» κάνει μια περιγραφή των πιο γνωστών θρησκειών με βάση τα στοιχεία της δημιουργίας τους. Το βιβλίο χωρίζεται σε πέντε (5) επιμέρους ενότητες οι οποίες είναι: 

  • Προϊστορικές θρησκείες 
  • Αρχαία Ελληνική Μυθολογία
  • Αβρααμικές θρησκείες
  • Ευρωπαϊκές προχριστιανικές θρησκείες
  • Θρησκείες Άπω Ανατολής και Ινδίας

Μέσα από τις 109 σελίδες του βιβλίου ο Τάσος Ανθουλιάς δεν αναλύει σε βάθος τις θρησκείες, αντίθετα κάνει μια περίληψη των πιο γνωστών θρησκειών ανά τον κόσμο, συνοδευόμενες από πλούσια εικονογράφηση. 

σ.σ: Η επιλογή του συγγραφέα να μην αναλύσει εκτενώς τις θρησκείες, αλλά να παρουσιάσει μια συνοπτική εικόνα τους, υποδηλώνει μια προσέγγιση προσιτότητας και συνοχής για τον αναγνώστη. Η περίληψη των θρησκειών μπορεί να λειτουργήσει ως εισαγωγή, ενθαρρύνοντας τον αναγνώστη να εξερευνήσει περισσότερο αν ενδιαφέρεται για συγκεκριμένες θρησκευτικές παραδόσεις. Η επικεντρωμένη προσέγγιση στα στοιχεία δημιουργίας μπορεί να προσφέρει ευρύτερη κατανόηση του πώς και γιατί αναπτύχθηκαν αυτές οι θρησκείες στο πέρασμα του χρόνου.

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 6.7 MB
Σελίδες: 109
Συγγραφέας: Τάσος Ανθουλιάς
Πηγή: helidoni.info
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal