«Διάστημα 1999» - Δωρεάν τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας

Διάστημα 1999 - Δωρεάν σειρά επιστημονικής φαντασίας

Το «Διάστημα 1999» (Space 1999) είναι μια αγγλική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας, που προβλήθηκε σε 48 συνολικά επεισόδια κατά τη διάρκεια των ετών 1975-1978 στο βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι ITV και αποτελεί την επιτυχή εξέλιξη των παλαιότερων παραγωγών του καναλιού BBC της δεκαετίας του 1960, οι οποίες ήταν γυρισμένες σε στούντιο.

Υπόθεση της σειράς
Βρισκόμαστε στο κοντινό μέλλον, στο έτος 1999. Στη Σελήνη υπάρχουν εγκατεστημένοι άνθρωποι στη σεληνιακή βάση ΑΛΦΑ. Στις 13 Σεπτεμβρίου του 1999, μια αναπάντεχη πυρηνική έκρηξη ανατρέπει την ισορροπία στο ηλιακό μας σύστημα και η σελήνη απαγκιστρώνεται από την έλξη της Γης και μεταβάλλεται σε ένα διαστημόπλοιο που ταξιδεύει πλέον ανεξέλεγκτα στο διάστημα, με τους 311 επιβάτες του.

Καστ ηθοποιών
Στη σειρά πρωταγωνιστούν ο Μάρτιν Λάνταου (στο ρόλο του διοικητή Τζον Κόνιγκ) και η Μπάρμπαρα Μπέιν (στο ρόλο της δρα Έλενα Ράσελ).

Επίσης παίζουν: Μπάρι Μορς (υποδυόμενος τον καθηγητή Βίκτορ Μπέργκμαν την πρώτη χρονιά), η Κάθριν Σελ (που ενσάρκωσε το ρόλο της εξωγήινης καλλονής Μάγια, τη δεύτερη σεζόν), η Ζίνια Μέρτον (σαν Σάντρα Μπινς), οι Άντον Φίλιπς (σαν Δρ. Ματίας), Πρέντις Χάνκοκ (Πολ Μόρο), Κλίφτον Τζόουνς (Ντέιβιντ Κέινο), Τόνυ Άνχολτ (Τόνυ Βερντέσι), Άντι Ντέμσι, Σάρα Μπούλεν, Τόνυ Άλιν και Κουέντιν Πιερ.

Τη σειρά μπορείς να την παρακολουθήσεις ολοκληρωμένη εντελώς δωρεάν μέσα από το YouTube και με ελληνικούς υπότιτλους. Χωρίζεται σε δύο (2) σεζόν αποτελούμενες από 24 επεισόδια η κάθε μία.  Απόλαυσέ τη


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal