Steve Jobs - Η ζωή και το έργο του (Δωρεάν Ντοκιμαντέρ)

Steve Jobs - Η ζωή και το έργο του (Δωρεάν Ντοκιμαντέρ)

Ο Στίβεν Πολ Τζομπς (Steve Jobs‎‎), γεννήθηκε την 24 Φεβρουαρίου 1955 στο Σαν Φρανσίσκο και πέθανε από καρκίνο την 5 Οκτωβρίου 2011. Ήταν μια από τις πιο γνωστές προσωπικότητες στον χώρο της τεχνολογίας, ένας εκ των δύο συνιδρυτών, πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Apple και πρώην πρόεδρος της Pixar. Έχει χαρακτηριστεί ως οραματιστής στον χώρο των υπολογιστών και πολλές ιδέες του άλλαξαν τον τρόπο που οι καταναλωτές χρησιμοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία. Ήταν από τους πρώτους που συνέλαβαν την ιδέα του οικιακού προσωπικού υπολογιστή.

Μέσα από συνεντεύξεις με συναδέλφους και άλλους που γνώριζαν τη δημιουργική μεγαλοφυΐα του Steve Jobs, του οποίου οι καινοτομίες έχουν αλλάξει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων, το βίντεο/ντοκιμαντέρ που ακολουθεί υποτιτλισμένο στα Ελληνικά, προσφέρει μια ματιά στο εσωτερικό του Steve Jobs, ιδρυτή της Apple, και τις σημαντικότερες επιρροές που τον βοήθησαν να διαμορφώσει τη ζωή και την καριέρα του.

απόλαυσε το βίντεο



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal