«Το Χρονικό Ενός Τυχαίου Θανάτου» - Δωρεάν μυθιστόρημα από τον Μιχάλη Κατράκη

«Το Χρονικό Ενός Τυχαίου Θανάτου» - Δωρεάν μυθιστόρημα από τον Μιχάλη Κατράκη

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα του βιβλίου:


Ο Μιχάλης Κατράκης γεννήθηκε το 1980. Μεγάλωσε στον Πειραιά και σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων. Δούλεψε για αρκετά χρόνια σε ξενοδοχειακές μονάδες της Βόρειας Ελλάδας. Διηγήματά του έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα ηλεκτρονικά περιοδικά ενώ ποιήματά του δημοσιεύει τακτικά το Cignialo.
Διατηρεί το ιστολόγιο https://1000mgapousias.wordpress.com, στο οποίο δημοσιεύει τον κύριο όγκο των γραπτών του με creative commons. Έχει διαθέσει πέντε έργα του στην Ανοιχτή Βιβλιοθήκη, συμμετέχει με κείμενά του σε δύο συλλογικούς τόμους διηγημάτων (Ο Ιός, Βακχικόν 2020 και Νιώθω, Ελκυστής 2021) ενώ το «Υλικό καθαρισμού» είναι το πέμπτο βιβλίο του. Ζει μόνιμα στη Δράμα.


Απόσπασμα από το βιβλίο: 

Γεννιέσαι, μαθαίνεις, μεγαλώνεις, ερωτεύεσαι, μισείς, κάνεις παιδιά, τα μαθαίνεις, τα λατρεύεις, σε κουράζουν, θες να δημιουργήσεις, να μην πάνε στράφι οι μέρες σου, δεν θέλεις να κάνει τίποτα, να
απολαύσεις την ζωή, να μην σε νοιάζει η ζωή, ξέρεις τι θέλεις, δεν ξέρεις τι σου γίνεται, αναπνέεις, τρως, κοιμάσαι, ξενυχτάς, κάνεις φίλους, κάνεις εχθρούς, φοβάσαι, τολμάς, το σκέφτεσαι, είσαι στην κορυφή του κόσμου, μετράς κάθε λέξη, δεν δίνεις δεκάρα, θέλεις αυτό που έχει ο διπλανός σου, θέλεις τον διπλανό σου. Ζεις. Πεθαίνεις. 

Το μυθιστόρημα «Το Χρονικό Ενός Τυχαίου Θανάτου», μπορείς να το κατεβάσεις εντελώς δωρεάν σε μορφή PDF από το openbook.gr, του Γιάννη Φαρσάρη. 

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 1.93 MB
Σελίδες: 195
Συγγραφέας: Μιχάλης Κατράκης
Πηγή: openbook.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal