«Επίδομα Θέρμανσης» - Δωρεάν εφαρμογή που σου εμφανίζει το ποσό επιδόματος θέρμανσης που δικαιούσαι

Υπολογισμός Επιδόματος Θέρμανσης


Το «Επίδομα Θέρμανσης» είναι ένα χρήσιμο δωρεάν εργαλείο για τον υπολογισμό του επιδόματος θέρμανσης. Μέσα από το απλό περιβάλλον εργασίας της εφαρμογής, μπορείς να βρεις το ποσό της επιδότησης και τους συντελεστές των οικισμών με συνοπτικές διαδικασίες. 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής σου, ώστε να βρεθεί αυτόματα ο συντελεστής οικισμού, το είδος καυσίμου (πετρέλαιο, φυσικό αέριο κλπ), την οικογενειακή σου κατάσταση, τον αριθμό των εξαρτώμενων μελών, και το κόστος του καυσίμου που θα αγοράσεις. Στη συνέχεια, εμφανίζεται αυτόματα το τελικό ποσό επιδότησης που δικαιούσαι. 

Ο δημιουργός της εφαρμογής, αναφέρει ότι είναι ανανεωμένη για το 2024, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι διατίθεται εντελώς δωρεάν ως web εφαρμογή (χωρίς ανάγκη εγκατάστασης) αλλά και ως Android app για να την έχεις μόνιμα στο κινητό σου!

Στα download links που ακολουθούν, θα οδηγηθείς στην Web και στην Android έκδοση. Επιλέγεις αυτή που σε βολεύει. 

Έκδοση: 1.1.0
Μέγεθος: 31 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0+
Κατασκευαστής: Δικαίος Ιωάννης
Πηγή: dikaios.tax
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal