Fast Downloader - Το απόλυτο δωρεάν πρόγραμμα για γρήγορες και ποιοτικές λήψεις βίντεο

Κατέβασε βίντεο από παντού

Το Fast Downloader είναι μια εύκολη, ισχυρή, ανοικτού κώδικα δωρεάν εφαρμογή, που σου επιτρέπει να κατεβάζεις γρήγορα και εύκολα τα αγαπημένα σου βίντεο από οποιοδήποτε μέσο τα φιλοξενεί. Η εφαρμογή είναι φτιαγμένη με τη χρήση του δημοφιλούς framework «Electron», η οποία προσφέρει ένα κομψό και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, που είναι απλή στη χρήση χωρίς να χρειάζεται να έχεις εμπειρία από παρόμοιες εφαρμογές. Με λίγα λόγια, δεν πρόκειται να δυσκολέψει κανέναν. 

Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του Fast Downloader

Εύκολο στη χρήση και με γρήγορες ταχύτητες λήψης

Το Fast Downloader είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Απλά επικολλάς τη διεύθυνση URL του βίντεο που θέλεις να κατεβάσεις και κάνεις κλικ στο κουμπί λήψης που υπάρχει στην εφαρμογή. 

Επιλογές λήψης για ήχο και βίντεο

Το Fast Downloader, εκτός από το κατέβασμα του βίντεο,  σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις μόνο τον ήχο. Στο ηχητικό αρχείο, επιλέγεις την ποιότητα και την κωδικοποίηση ανάμεσα σε .aac, .flac, και .mp3.

Συνεργασία με YouTube Premium

Το Fast Downloader διαθέτει υποστήριξη για το YouTube Premium, επιτρέποντάς σε να κατεβάζεις βίντεο χωρίς διακοπές διαφημίσεων. Ωστόσο, για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα, θα χρειαστείς να είσαι συνδρομητής στο YouTube Premium.

Πολλαπλές λήψεις ταυτόχρονα

Το Fast Downloader δεν περιορίζει τον αριθμό των βίντεο που μπορείς να κατεβάσεις ταυτόχρονα. Προσθέτεις πολλαπλές διευθύνσεις URL και τις ξεκινάς όλες ταυτόχρονα, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο αναμονής.

Θα ήταν άδικό να μην αναφέρουμε τη διττή φύση του προγράμματος, αφού είναι διαθέσιμο για Windows και Linux λειτουργικά συστήματα. Στο download link που σου παραθέτω πιο κάτω, θα μεταφερθείς στο επίσημο github του προγραμματιστή για να κατεβάσεις την έκδοση που επιθυμείς. 

Έκδοση: 0.5.15
Μέγεθος: ~ 114 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All, Linux
Κατασκευαστής: Bernardo de Oliveira
Πηγή: github.com/BERNARDO31P
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal