«Καραγκιόζης: The Movie» - Δες την ταινία δωρεάν στο YouTube

«Καραγκιόζης: The Movie»

Η ταινία «Καραγκιόζης: The Movie» είναι μια σύγχρονη εκδοχή του κλασικού ελληνικού θεάτρου σκιών. Η ταινία είναι γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση και προσφέρει μια νέα οπτική στον αγαπημένο ήρωα των παιδιών. Εντοπίσαμε την ταινία στο Youtube και μάλιστα εντελώς δωρεάν. 

Περίληψη
Ο Διοικητής του χωριού αποφασίζει να διορίσει έναν δημόσιο γραμματέα για την εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς οι υπάλληλοί του αναγκάζονται να παραμελούν την εργασία τους για να εξυπηρετούν τους αναλφάβητους συμπολίτες τους στην γραπτή τους επικοινωνία. Ο Χατζηαβάτης αναλαμβάνει να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για τη θέση, ώσπου συναντά τον Καραγκιόζη που τον εντυπωσιάζει με τις γραμματικές γνώσεις που λέει πως έχει και η αναζήτηση λαμβάνει τέλος! Μετά από μια ξεκαρδιστική συνάντηση με τον Διοικητή, ο Καραγκιόζης γίνεται ο Γραμματικός του χωριού και πιάνει, γεμάτος όρεξη και άδειος γνώσεων, μολύβι και χαρτί.

Η ταινία «Καραγκιόζης: The Movie» προβάλλει τις αξίες της φιλίας, της συνεργασίας και της αλληλεγγύης. Είναι επίσης μια ταινία που τιμά την ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό.



Σκηνοθεσία: Άκης Καρράς
Συγγραφέας/ΣενάριοΆθως Δανέλλης
Διάρκεια: 74 λεπτά
Έτος πρώτης προβολής: 2022
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal