Movie-Web - Δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή για να βλέπουμε ταινίες εύκολα

Το μεγαλύτερο δωρεάν κινηματογραφικό app στο διαδίκτυο

Το Movie-Web είναι μια δωρεάν και ανοιχτού κώδικα διαδικτυακή εφαρμογή που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ταινιών και σειρών, από κλασικές ταινίες μέχρι τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες. 

Η πλατφόρμα είναι πολύ εύχρηστη και προσφέρει αυτόματη αποθήκευση προόδου παρακολούθησης και δυνατότητα δημιουργίας σελιδοδεικτών.

Εκτός από τις βασικές ρυθμίσεις, κατά την προβολή των αγαπημένων μας ταινιών, το Movie-Web, προσφέρει επίσης μια σειρά πρόσθετων ρυθμίσεων που μας επιτρέπουν να προσαρμόσουμε την εμπειρία παρακολούθησης σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας.

Μπορούμε να προσαρμόσουμε την εμφάνιση της εφαρμογής, τους υποτίτλους, ακόμα και να συγχρονίσουμε την πρόοδό παρακολούθησης μας μεταξύ συσκευών.

Τι περιμένεις λοιπόν; Δοκίμασε το Movie-Web και θα ξετρελαθείς με το πόσο εύκολο είναι! 

Το dwrean.net δεν φέρει καμιά ευθύνη για την αναπαραγωγή αυτών των ταινιών/σειρών. Λειτουργούμε απλά ως συμβουλευτική υπηρεσία και ουδεμία σχέση έχουμε με το περιεχόμενο των sites που προτείνουμε.

Χρησιμοποιήστε την Online εφαρμογή ► movie-web.app

Έκδοση: 4.2.1
Κατασκευαστής: Movie-Web
Πηγή: movie-web.app
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal