«Πάμε Super» - Δωρεάν εφαρμογή σύγκρισης τιμών σε Σουπερμάρκετ

Πάμε σούπερ - σύγκριση τιμών

To «Πάμε Super» είναι μια δωρεάν εφαρμογή για Android συσκευές που δημιουργήθηκε από τους Έλληνες προγραμματιστές Σταύρο Βραχνή και Μιχάλη Λαδά με σκοπό να δώσει λύσεις στον καταναλωτή σε αγορές που κάνει από διάφορα Σουπερμάρκετ. 

Μέσω της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί εύκολα να αναζητήσει και να βρει μια τεράστια γκάμα τροφίμων και όχι μόνο, αξιοποιώντας την ενσωματωμένη μπάρα αναζήτησης, να συγκρίνει τιμές μεταξύ των υποστηριζόμενων Σουπερμάρκετ, και να τοποθετήσει τα επιθυμητά προϊόντα στο καλάθι του, δημιουργώντας προσαρμοσμένες και ευέλικτες λίστες αγορών. Αυτή η δυνατότητα δίνει στον καταναλωτή την αίσθηση του ελέγχου, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει οικονομικότερες αγορές.

Οι τιμές των προϊόντων αντλούνται σε πραγματικό χρόνο από τα αντίστοιχα eshop του κάθε supermarket. Οι αλυσίδες που υποστηρίζονται μέχρι στιγμής είναι: Σκλαβενίτης, Κρητικός, ΑΒ Βασιλόπουλος, Market In και Bazaar.

Έκδοση
: 7.0
Μέγεθος: 6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.1+
Κατασκευαστής: Σταύρος Βραχνής
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal