PCPartPicker - Χτίσε το δικό σου PC με μηδενικές γνώσεις

PCPartPicker - Χτίσε το δικό σου PC με μηδενικές γνώσεις

Το PCPartPicker αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο και δωρεάν εργαλείο για όσους ενδιαφέρονται να φτιάξουν τον δικό τους υπολογιστή. Η δυνατότητα του εργαλείου να διευκολύνει τον χρήστη στην επιλογή εξαρτημάτων ώστε να υπάρχει συμβατότητα με αυτό που χτίζουν, είναι πολύτιμη και πολλοί είναι αυτοί που «πίνουν νερό» στο όνομά του. 

Δεν χρειάζεται να έχεις καμία γνώση, διότι το PCPartPicker κάνει όλη τη «βρώμικη» δουλειά για σένα, και απομονώνει, για παράδειγμα, ό,τι δεν είναι συμβατό με την μητρική πλακέτα που διάλεξες.
 
Με το που μπεις στην εφαρμογή, καλείσαι να επιλέξεις από μια τεράστια ενημερωμένη λίστα που περιέχει όλα τα εξαρτήματα για να φτιάξεις τον υπολογιστή που θέλεις. Από μητρικές πλακέτες, επεξεργαστές, κουτιά, μνήμες RAM, μέχρι και Web κάμερες, είναι διαθέσιμα όλα σε ένα μόνο πρόγραμμα! 

Αξίζει να πούμε, ότι μαζί με την συμβατότητα, εμφανίζει και τις τιμές των εξαρτημάτων, με τη διαφορά ότι πρόκειται για τιμές από καταστήματα του εξωτερικού. Φυσικά, δεν μπορεί να είναι εμπόδιο αυτό, διότι πρωτίστως μας ενδιαφέρει η συμβατότητα των εξαρτημάτων ενός υπολογιστή και μετά η τιμή, που κάλλιστα μπορούμε να την αναζητήσουμε σε ελληνικά καταστήματα. 

Πήγαινε στην εφαρμογή: PCPartPicker

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal