ToonyTool - Φτιάξε τα δικά σου κόμικς και κινούμενα σχέδια

ToonyTool - Φτιάξε τα δικά σου κόμικς και κινούμενα σχέδια

Το ToonyTool είναι ένα εξαιρετικό δωρεάν εργαλείο δημιουργίας κόμικς και κινουμένων σχεδίων. Μια online δωρεάν πλατφόρμα, που επιτρέπει στους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους, να δημιουργούν με μόνο όριο τη φαντασία τους.

Το εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, σου δίνει την επιλογή να ανεβάσεις διάφορα φόντα, να προσθέτεις χαρακτήρες, αντικείμενα και συννεφάκια διαλόγων. Εκτός κάποιων έτοιμων προτύπων από χαρακτήρες (ανθρώπους, ζώα), αντικείμενα και φόντα, που υπάρχουν ήδη στην εφαρμογή, μπορείς να ανεβάσεις και τα δικά σου σχέδια.
Το πρόγραμμα είναι ευέλικτο και επιτρέπει τη δημιουργία μονοκόμματων κόμικς (σαν βιβλίο) ή τη σύνθεση κινούμενων σχεδίων από πολλαπλά καρέ.

Τέλος, μπορείς να κατεβάσεις τα έργα σου σε μορφή εικόνας, βίντεο ή και html, να τα εκτυπώσεις, να τα μοιράσεις online ή και να τα αποθηκεύσεις online.

Συνοψίζοντας, θα έλεγα ότι το ToonyTool αποτελεί μια πρωτοποριακή πλατφόρμα, ενώνοντας τη δημιουργικότητα και την τεχνολογία, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να πειραματιστούν με τον κόσμο των καρτούν και των κόμικς.


Σημαντική σημείωση: Αυτή η εφαρμογή, είναι πρόταση του οκτάχρονου γιού μου Μάκη. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal