YouTube Create - Το νέο δωρεάν App της Google για δημιουργία βίντεο

YouTube Create - Δωρεάν App της google για φτιάχνεις βίντεο

Η Google κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο της δωρεάν App για δημιουργία βίντεο, το YouTube Create. Το App αυτό απευθύνεται σε δημιουργούς βίντεο όλων των επιπέδων εμπειρίας, προσφέροντας μια σειρά από εργαλεία και λειτουργίες που μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να δημιουργήσουν ποιοτικά βίντεο χωρίς την ανάγκη για εξειδικευμένες γνώσεις ή εξοπλισμό.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του YouTube Create περιλαμβάνουν:

  • Εύκολη επεξεργασία βίντεο: Το App προσφέρει μια σειρά από εργαλεία επεξεργασίας βίντεο που είναι εύκολα στη χρήση, όπως το κόψιμο, η περιστροφή, η προσθήκη εφέ και φίλτρων, η ρύθμιση της έντασης ήχου κ.λπ.
  • Προσθήκη μουσικής και ήχου: Το App διαθέτει μια βιβλιοθήκη με royalty-free μουσική και ήχους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα βίντεο.
  • Εισαγωγή κειμένου και υποτίτλων: Το App επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν κείμενο και υποτίτλους στα βίντεο, είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα.
  • Διαμοιρασμός των βίντεο με ευκολία: Το App επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τα βίντεο τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να τα ανεβάζουν απευθείας στο YouTube.

Το YouTube Create είναι διαθέσιμο δωρεάν για συσκευές Android με έκδοση 8.0 ή νεότερη και τουλάχιστον 4GB RAM. Το App βρίσκεται επί του παρόντος σε φάση beta, αλλά η Google σχεδιάζει να προσθέσει νέες λειτουργίες και βελτιώσεις στο μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μπορεί να μην έχεις τη δυνατότητα να κατεβάσεις την εφαρμογή από το Google Play Store, ίσως επειδή είναι σε beta και για κάποιο λόγο δεν εμφανίζεται το κουμπί της εγκατάστασης. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στο δικό μου κινητό, με Android 13! 
Έχουμε εναλλακτική όμως, μέσω του APKMirror, όπου μπορείς να κατεβάσεις το .apk αρχείο της εφαρμογής κανονικά στη συσκευή σου. Και τα δύο link, βρίσκονται στο τέλος του άρθρου. 

σ.σ: Ευχαριστούμε τον αναγνώστη του site μας Χρήστο Αντωνόπουλο, για την υπόδειξη του εν λόγω App. 

Έκδοση: 0.83.1
Μέγεθος: 103 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 8.0+
Κατασκευαστής: Google
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal