Μετατροπή των Ελληνικών σε Greeklish και το αντίστροφο

Μετατροπή των Ελληνικών σε Greeklish και το αντίστροφο
Ψάξαμε και βρήκαμε μια online και δωρεάν εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείς να μετατρέψεις την Ελληνική Γραφή σε Greeklish και αντίστροφα. Φυσικά, πρόκειται για μία ελληνική υλοποίηση, την «All Greek to me», πανεύκολη στο χειρισμό της, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικολλήσεις το κείμενο που θέλεις να μετατρέψεις μέσα στο πλαίσιο της εφαρμογής. Πατώντας το βελάκι της μετατροπής, γίνεται αυτόματα η μετατροπή των Ελληνικών σε greeklish ή το αντίστροφο! 

Μια χρήσιμη εφαρμογή γι' αυτούς που έχουν μεγάλα κείμενα σε Greeklish και θέλουν να τα μετατρέψουν σε ελληνικά. Θα μου πεις τώρα, γιατί κάποιος να μετατρέψει το αντίστροφο, δηλαδή Ελληνικά σε Greeklish. Μια απάντηση που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι ορισμένες εφαρμογές δεν υποστηρίζουν την ελληνική γραφή και πρέπει οι λέξεις να είναι γραμμένες με το λατινικό αλφάβητο. Για παράδειγμα, κάποιοι Players που διαβάζουν τίτλους από τραγούδια! 

σ.σ:  Η χρήση του προγράμματος περιορίζεται στους 2000 χαρακτήρες.

Μπες στην εφαρμογή: All Greek to me!

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal