Bright VPN - Εντελώς δωρεάν VPN ή υπάρχει κάποια παγίδα;

Εντελώς δωρεάν VPN


Το Bright VPN υπόσχεται ένα εντελώς δωρεάν VPN για Windows υπολογιστές αλλά μήπως υπάρχει κάποιο μυστικό που δεν θέλει να πληρώνεται; Μήπως εσύ είσαι στην πραγματικότητα το προϊόν; Ας ξεδιαλύνουμε λίγο τα πράγματα.

Πώς το Bright VPN είναι δωρεάν;

Πίσω από το Bright VPN βρίσκεται η Bright Data, μια εταιρεία που συλλέγει δημόσια δεδομένα από ιστοσελίδες (τιμές προϊόντων πληροφορίες πτήσεων κ.α). Αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται από τράπεζες, πανεπιστήμια, ηλεκτρονικά καταστήματα και άλλες μεγάλες εταιρείες. Με τα χρήματα που κερδίζει από αυτή τη συλλογή, η Bright Data συντηρεί το δωρεάν VPN της.

Μήπως είμαστε εμείς το προϊόν;

Το Bright VPN ξεκαθαρίζει πως όχι, δεν είσαι το προϊόν. Δεν χρειάζονται ούτε θέλουν τα προσωπικά σου δεδομένα, ούτε σου εμφανίζουν διαφημίσεις. Δεν παρακολουθούν, δεν συλλέγουν και δεν μοιράζονται κανένα προσωπικό σου δεδομένο, ποτέ!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Bright Data μπορεί χρησιμοποιήσει τη σύνδεσή σου για να κατεβάσει δεδομένα από ιστοσελίδες. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν οι πόροι του υπολογιστή σου είναι διαθέσιμοι, οπότε δεν θα επιβραδύνει ποτέ το Internet σου. Όλα αυτά, φαίνονται μέσα από τις ρυθμίσεις του προγράμματος όπου μπορείς να ελέγξεις ανά πάσα στιγμή. 

Ασφαλές, ιδιωτικό και δωρεάν VPN

Το Bright VPN κρυπτογραφεί τα δεδομένα και προστατεύει την ιδιωτικότητά μας, επιτρέποντας παράλληλα να ξεμπλοκάρουμε άμεσα οποιονδήποτε ιστότοπο, ώστε να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας sites από οπουδήποτε. Διαθέτει πάνω από 50 servers (ανάμεσά τους και η Ελλάδα), που σημαίνει ότι μπορείς να συνδεθείς στο ίντερνετ, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου! Επιπλέον, δεν χρειάζεται να κάνεις καμία εγγραφή για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το Bright VPN. 

σ.σ: Επειδή το Bright VPN δεν διαθέτει εκδόσεις για κινητά τηλέφωνα, σου έχω μια πρόταση με το εντελώς δωρεάν VPN για Smarpthones που παρουσιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο. 

Έκδοση: 1.422.631
Μέγεθος: 1.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: BrightData
Πηγή: brightvpn.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal