Αυτός είναι ο Αντιγραφέας όλων των άρθρων μας

Λογοκλοπή κειμένου

Το Techwar είναι ένα ελληνικό site που συγκεντρώνει ειδησεογραφία γύρω από το χώρο της τεχνολογίας, και καλά κάνει! Αυτό που δεν κάνει καλά, είναι ότι αντιγράφει ΟΛΟΚΛΗΡΑ και ΟΛΑ τα άρθρα του site μας αυτολεξεί, και στο τέλος, για να «φύγει το βάρος της ενοχής» από την απαράδεκτη αντιγραφή που κάνει, τοποθετεί ένα «VIA: dwrean.net»...και καθάρισε από τις ερινύες. 

Δεν είναι όμως έτσι φίλε Αρχισυντάκτη του Techwar. Για να μπορείς να πάρεις άρθρα από εμάς, πρώτα θα πρέπει να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μας και να συμφωνήσουμε, όπως γράφουμε ξεκάθαρα στους όρους χρήσης του dwrean.net. 

Επιπλέον, σε κάθε εικόνα που υπάρχουν στα άρθρα μας, τα οποία συνθέτουμε εμείς, τα οικειοποιείται βάζοντας υδατογράφημα με το λογότυπο του techwar! Για του λόγου του αληθές, Δες παραδείγματα της απαράδεκτης αντιγραφής!

Εντάξει, μπορεί να μην είδες τους όρους χρήσης αλλά οι κανόνες «σωστής αντιγραφής» ώστε να μη θεωρηθεί λογοκλοπή, είναι να παίρνεις μέρος του άρθρου και να οδηγείς τον αναγνώστη σου στην αρχική πηγή του άρθρου για να ολοκληρωθεί η ανάγνωσή του! Βασικοί κανόνες ΗΘΙΚΗΣ!

σ.σ: Να δεις, ακόμα και αυτό το άρθρο -που γράφω για τον αρχισυντάκτη του techwar-, θα αντιγραφεί και θα πάει αυτούσιο στο Techwar!  Λογικά, το έχει βάλει στον «αυτόματο πιλότο», και αντιγράφει ό,τι βρει από το διαδίκτυο, και όχι μόνο με εμάς! 

σ.σ (2): Ήδη προειδοποιήθηκε μία φορά μέσω του σχολιασμού που διαθέτει στο site του, αλλά ακόμα ΔΕΝ εγκρίθηκε το σχόλιό μου από τον αρχισυντάκτη και φυσικά ούτε μου απάντησε! Δες το μήνυμά μου:




Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal