Ξεχάστε το Microsoft Office - Ashampoo Office Free: Δωρεάν και πανίσχυρο

Ashampoo Office Free: Δωρεάν και πανίσχυρο

Το Ashampoo Office Free σου προσφέρει τρεις ισχυρές, αποδοτικές και εύχρηστες εφαρμογές για τις καθημερινές ανάγκες, δωρεάν και για πάντα! Είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο, θα εργάζεσαι με άνεση και θα κάνεις τη δουλειά σου γρήγορα με αυτή τη δωρεάν σουίτα Office. Πρόκειται για την τέλεια εναλλακτική λύση του εμπορικού MS Office και είναι δωρεάν!

Το Ashampoo Office Free διαθέτει υψηλή συμβατότητα με όλες τις μορφές αρχείων του MS Office. Άνοιξε και επεξεργάσου τα αρχεία Word, Excel και PowerPoint χωρίς τον φόβο ασυμβατότητας. Μοιράσου τα έγγραφά σου με τους χρήστες του MS Office και χρησιμοποίησε το Ashampoo Office Free στο σπίτι ή στο γραφείο. 
Η ολοκληρωμένη σουίτα Office περιλαμβάνει τα Ashampoo TextMaker (Word), Ashampoo PlanMaker (Excel) και Ashampoo Presentations (Powerpoint).

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το μενού του προγράμματος είναι πλήρως εξελληνισμένο. Το μόνο που θα χρειαστείς, είναι μια δωρεάν εγγραφή στην εταιρία ώστε να σου δοθεί με email το κλειδί ενεργοποίησης. 

Έκδοση: -
Μέγεθος: 104 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10/11
Κατασκευαστής: Ashampoo
Πηγή: ashampoo.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal