Offline Games - Συλλογή από παιχνίδια που μπορείς να παίξεις χωρίς σύνδεση στο Internet

Δωρεάν παιχνίδια χωρίς ανάγκη για Internet
Η δωρεάν εφαρμογή για Android και iOS συσκευές με τίτλο «Offline Games», προσφέρει μια ποικιλία από διασκεδαστικά και νοητικά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες. Περιλαμβάνει παιχνίδια αριθμών, λέξεων, μνήμης, στρατηγικής, για δύο παίκτες, retro και πολλά άλλα.

Είτε θέλεις να ακονίσεις το μυαλό σου, να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου ή να παίξεις με φίλους, η συλλογή αυτή έχει κάτι για όλους. Αυτό που προμοτάρουν όμως οι δημιουργοί τους, είναι ότι μπορείς να παίξεις αυτά τα παιχνίδια χωρίς να χρειάζεσαι σύνδεση στο διαδίκτυο, καθιστώντας την ιδανική για ταξίδια ή όταν δεν έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Με πάνω από 20 παιχνίδια όπως Σκάκι, Ντάμα, Σκορ 4, Ναρκαλιευτής, Τρίλιζα, 2048, Μπιλιάρδο, Word Guess, Word Finder, Tap Match, Sound memory κ.α, τα Offline Games είναι μια πηγή ατελείωτης ψυχαγωγίας.

Στο Google Play Store, η κριτική βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα της τάξεως των 4.8/5 αστεριών και το έχουν κατεβάσει πάνω από πέντε (5) εκατομμύρια χρήστες! 

Έκδοση: 1.6.2 (Android), 1.6.3 (iOS)
Μέγεθος: 57 MB (Android), 116 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.1+, iOS 12+
Κατασκευαστής: JindoBlu
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal