Screenity - Ο δωρεάν και πανίσχυρος σύμμαχός σου για να γράφεις βίντεο

Screenity - Δωρεάν εγγραφή οθόνης σε βίντεο
Θέλεις να δημιουργήσεις κατατοπιστικά βίντεο με ηχογράφηση και σημειώσεις; Αναζητάς ένα δωρεάν εργαλείο για να φτιάξεις εξαιρετικές παρουσιάσεις και επιδείξεις προϊόντων; Το Screenity για Chrome είναι ακριβώς αυτό το πρόσθετο (add-on) που χρειάζεσαι!

Τα βασικά πλεονεκτήματα του Screenity
  • Δωρεάν και χωρίς εγγραφή: Δεν χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα ούτε να δημιουργήσεις λογαριασμό για να το χρησιμοποιήσεις. Είναι και ανοικτού κώδικα!
  • Εύχρηστο γραφικό περιβάλλον και ευκολία: Λειτουργεί απλά και γρήγορα, ενώ διαθέτει και αρκετές ρυθμίσεις για να το προσαρμόσεις στα γούστα σου.
  • Υψηλή ποιότητα βίντεο και ήχου: Κατέγραψε την οθόνη σου, συγκεκριμένες περιοχές, εφαρμογές ή ακόμα βάλε και την κάμερά σου, και όλα αυτά σε άριστη ποιότητα. Επιπλέον, μπορείς να ηχογραφήσεις με το μικρόφωνο ή να γράψεις τον εσωτερικό ήχο του υπολογιστή σου.
  • Πλούσιο σε χαρακτηριστικά: Πρόσθεσε σημειώσεις, κείμενο, βέλη, σχήματα και άλλα εφέ. Χρησιμοποιήστε AI για να αλλάξεις το φόντο ή να θολώσεις ευαίσθητες πληροφορίες. Μεγέθυνε σε συγκεκριμένα σημεία και κρύψε περιεχόμενο που δεν θέλεις να μοιραστείς.
  • Εργαλεία επεξεργασίας: Κόψε, ένωσε, πρόσθεσε ή αφαίρεσε τον ήχο, και φτιάξε το τέλειο βίντεο.
  • Επιλογές εξαγωγής και αποθήκευσης: Αποθήκευσε τις δημιουργίες σου σε mp4, Gif, WebM ή απευθείας στο Google Drive για εύκολο διαμοιρασμό. 
  • Απεριόριστες εγγραφές: Δημιούργησε όσα βίντεο θέλεις για απεριόριστη διάρκεια.

Λίγα πράγματα που πρέπει να θυμάσαι
Το Screenity θα ζητήσει την άδειά σου για πρόσβαση στο μικρόφωνο και την κάμερα. Να έχεις υπόψη σου ότι, αν και δωρεάν, ενδέχεται να εμφανίζονται διαφημίσεις εντός του εργαλείου.

Έκδοση: 3.1.6
Μέγεθος: 18 MB
Browser: Google Chrome
Κατασκευαστής: Alyssa X
Πηγή: screenity.io
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal