Terrordrome - Ο εφιάλτης παίρνει σάρκα και οστά σε ένα δωρεάν παιχνίδι

Terrordrome - Ο εφιάλτης παίρνει σάρκα σε ένα δωρεάν παιχνίδι

Είσαι φανατικός των ταινιών τρόμου και λάτρης των fighting games; Τότε το Terrordrome - Rise of the Boogeymen είναι φτιαγμένο ακριβώς για σένα! Αυτό το δωρεάν, κατασκευασμένο από Fans του είδους παιχνίδι, σε καλεί να βιώσεις ένα μοναδικό πανηγύρι τρόμου, συγκεντρώνοντας θρυλικούς κακοποιούς από τις πιο ανατριχιαστικές ταινίες των 70s, 80s και 90s!

Έτοιμος να αποφασίσεις ποιος είναι ο πιο κακός και σκληρός Boogeyman; Φόρεσε τα boxing gloves σου και ετοιμάσου για επικές μάχες με αγαπημένους χαρακτήρες όπως ο Freddy Krueger, ο Jason Voorhees, ο Michael Myers και πολλοί άλλοι! To Terrordrome εκπληρώνει το όνειρο κάθε λάτρη του είδους, συνδυάζοντας την αγάπη για τις cult ταινίες με την ένταση των fighting games.

Το παιχνίδι ξεχωρίζει για την πιστότητα με την οποία αποτυπώνει τους ήρωες. Τα τρισδιάστατα μοντέλα τους μεταφέρονται άψογα σε ένα μοναδικό 2D στυλ, ενώ ο τρόπος μάχης του καθενός αντανακλά τις ιδιαίτερες ικανότητές του, όπως τις είδαμε στις ταινίες. Η κίνηση ζωντανεύει με κορυφαία animation, ενώ οι ήχοι αντλούνται απευθείας από τις ταινίες, ενισχύοντας την αυθεντικότητα του χαρακτήρα.

Επιπλέον, κάθε μαχητής παλεύει σε ένα σκηνικό βγαλμένο κατευθείαν από την ταινία του, φτιαγμένο με την ίδια τεχνική 3D-to-2D, που προσθέτει ακόμα περισσότερη ατμόσφαιρα!

Το Terrordrome δημιουργήθηκε με αγάπη από fans και χρειάστηκε περίπου 9 χρόνια για να ολοκληρωθεί, από το στάδιο του πρωτοτύπου μέχρι το τελικό προϊόν. Αν λοιπόν ψάχνεις ένα παιχνίδι που συνδυάζει τρόμο, νοσταλγία και έντονες μάχες, τότε το Terrordrome είναι εδώ για να σε στοιχειώσει ευχάριστα!
Το παιχνίδι διατίθεται για Windows, Mac και Linux λειτουργικά συστήματα. 

Έκδοση: 2.10.3
Μέγεθος: 1.1 GB
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac, Linux
Κατασκευαστής: terrordrome-thegame.com
Πηγή: terrordrome-thegame.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal