ToffeeShare - Μοιράσου αρχεία γρήγορα, ιδιωτικά και χωρίς όρια μεγέθους

ToffeeShare - Μοιράσου αρχεία γρήγορα, ιδιωτικά και χωρίς όρια μεγέθους

Το ToffeeShare είναι μια δωρεάν και ανεξάρτητη υπηρεσία peer-to-peer (P2P) κοινής χρήσης αρχείων από την Ολλανδία που δίνει προτεραιότητα στην ιδιωτικότητα των χρηστών και διατηρεί τα δεδομένα ασφαλή. Δεν αποθηκεύεται τίποτα online, απλά κλείνεις την καρτέλα που έχεις ανοικτή στον browser για να σταματήσει η αποστολή των αρχείων.

Χαρακτηριστικά
  • Πλήρως αποκεντρωμένο: Η εταιρία αναφέρει πως δεν χρειάζεται τα δεδομένα μας, επομένως δεν αποθηκεύεται τίποτα online.
  • Peer-to-peer: Επιτρέπει πολύ γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς, επειδή απλά δεν υπάρχει «μεσάζοντας».
  • Χωρίς όρια μεγέθους αρχείων: Επειδή δεν αποθηκεύεται τίποτα, δεν υπάρχει ανάγκη για όρια μεγέθους αρχείων. Περιορίζεσαι μόνο από την χωρητικότητα του υπολογιστή σου.
  • Κρυπτογραφημένο από άκρο σε άκρο: Χρησιμοποιώντας υλοποιήσεις πρωτοκόλλων αιχμής όπως είναι το DTLS, διασφαλίζεται ότι τα δεδομένα σου μεταφέρονται με ασφάλεια στην άλλη πλευρά.

Συμπερασματικά, θα έλεγα ότι το ToffeeShare είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μοιραστείς αρχεία γρήγορα, ιδιωτικά και χωρίς όρια μεγέθους. Είναι εύκολο στη χρήση και διαθέσιμο απευθείας από τον Browser σου, αφού πρόκειται για Web εφαρμογή. 

σ.σ: Ευχαριστούμε τον αναγνώστη του site μας «Μπλόγκ εντ Τρόλλ», ο οποίος πρότεινε την εν λόγω εφαρμογή. Τελικά, δεν είναι τόσο τρολλ όσο φαίνεται. 

Πήγαινε στην εφαρμογή: ToffeeShare

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Pay