[Ερωτήσεις Αναγνωστών]: Υπάρχει όντως δωρεάν έκδοση του Malwarebytes;

Υπάρχει όντως δωρεάν έκδοση του Malwarebytes;
Ακολουθεί η ερώτηση που μας έκανε η αναγνώστρια του site μας Μάρθα, η οποία έχει μια απορία με την δωρεάν έκδοση του Malwarebytes

Γεια σου Κυριάκο, χρειάζομαι τη βοήθειά σου με τη λήψη του Malwarebytes. Προσπάθησα να κατεβάσω το Δωρεάν Malwarebytes πατώντας το κουμπί Free Download από την επίσημη ιστοσελίδα, αλλά αντί για αυτό εγκαθίσταται μια δοκιμαστική έκδοση 14 ημερών. Είναι δυνατόν να πατάω κάτι λάθος;

Πραγματικά πατάς τον σωστό κουμπί, Μάρθα. Πατώντας αυτό το κουμπί θα σου επιτραπεί να χρησιμοποιήσεις το Malwarebytes όσο θέλεις χωρίς να πληρώσεις ούτε ένα ευρώ.

Αυτό που συμβαίνει είναι το εξής: Η δωρεάν έκδοση συνεχίζεται μετά την δοκιμαστική των 14 ημερών. Πάμε να δούμε πώς λειτουργεί: 

  • Πατάς το κουμπί Free Download για να κατεβάσεις το αρχείο εγκατάστασης του Malwarebytes στον υπολογιστή σου.
  • Όταν τρέχεις το αρχείο εγκατάστασης εγκαθιστά τη δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών του πλήρους (πληρωμένου) προγράμματος Malwarebytes.
  • Στο τέλος της δοκιμαστικής περιόδου των 14 ημερών σου ζητείται να πάρεις μία απόφαση: Ή θα πληρώσεις για να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς την πλήρη έκδοση ή θα παραμείνεις με τη δωρεάν έκδοση. 
  • Κάνεις την επιλογή σου ανάμεσα στις δύο προσφερόμενες επιλογές.
  • Αν επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις τη δωρεάν έκδοση του Malwarebytes, η δοκιμαστική έκδοση θα επανέλθει αυτόματα στη δωρεάν έκδοση. Δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα από τη μεριά σου.

Θα πρέπει να γνωρίζεις, ότι αυτή η τακτική ακολουθείται και σε άλλα προγράμματα. Δηλαδή μετά το πέρας της δοκιμαστικής έκδοσης ενός προγράμματος, αυτόματα επανέρχεται στη δωρεάν έκδοση με τους όποιους περιορισμούς αυτής. Ελπίζω να βοήθησα.  

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal