Lino - Ένας δωρεάν ψηφιακός πίνακας ανακοινώσεων

Lino - Φτιάξε δωρεάν online πίνακες ανακοινώσεων

To Lino είναι ένας δωρεάν online πίνακας ανακοινώσεων, ο οποίος αποτελεί ένα χρήσιμο προσωπικό, αλλά και συνεργατικό βοήθημα για ανάρτηση ανακοινώσεων. Μπορείς πολύ εύκολα να φτιάξεις το δικό σου πίνακα (Canvas), και να τον μοιράσεις σε συνεργάτες και φίλους. Αυτό το τελευταίο, είναι το δυνατό «χαρτί» της εφαρμογής. 

Για να προχωρήσεις στη δημιουργία πίνακα, θα πρέπει να δημιουργήσεις έναν δωρεάν λογαριασμό μέσω της επίσημης σελίδας της εφαρμογής. Δηλαδή, θα πρέπει να δώσεις το e-mail σου και έναν κωδικό πρόσβασης. Αφού εγγραφείς, θα σου σταλεί email για να επιβεβαιώσεις την εγγραφή. 
Φυσικά, αν δεν θέλεις να απομνημονεύεις κι άλλους κωδικούς, μπορείς να συνδεθείς με τον υπάρχοντα λογαριασμό σου στην Google, Facebook ή και X (πρώην twitter). 



Αφού πλέον έχεις φτιάξει τον λογαριασμό σου, μπορείς να δημιουργήσεις ιδιωτικό (private) ή δημόσιο (public) πίνακα, ο οποίος θα μπορεί να είναι προσβάσιμος από όλους. Στο δημόσιο πίνακα μπορείς να ορίσεις κάποιους περιορισμούς στους ανθρώπους που θα το μοιράσεις, όπως για παράδειγμα να μη μπορεί κάποιος να κάνεις αλλαγές σε στοιχεία του πίνακα ανακοινώσεων, παρά μόνο να τα προβάλλει. Επιπλέον, μπορείς να φτιάξεις όσους πίνακες θέλεις και να τους ονομάσεις. 

Τέλος, πολύ ωραία πινελιά είναι επιλογή διαφορετικών background στους πίνακες ανακοινώσεων, τα πολύχρωμα αυτοκόλλητα (stickers) και η δυνατότητα να επισυνάψεις εκτός από κείμενο, βίντεο από YouTube, φωτογραφία ή έγγραφο. Στη δωρεάν έκδοση βέβαια, υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί


Συντάκτης του άρθρου: Επαμεινώνδας Παντζόπουλος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal