Notes - Η δωρεάν εφαρμογή που βάζει σε τάξη τις σκέψεις σου

Η δωρεάν εφαρμογή που βάζει σε τάξη τις σκέψεις σου


Η δωρεάν και ανοικτού κώδικα εφαρμογή Notes είναι εδώ για να γίνει ο προσωπικός σου χώρος αποθήκευσης ιδεών, σημειώσεων και οτιδήποτε άλλο απασχολεί το μυαλό σου. Πάμε να δούμε τα χαρακτηριστικά του. 

Τρεις διαφορετικές χρωματικές παλέτες
Αρχικά να πούμε ότι διαθέτει τρεις διαφορετικές χρωματικές παλέτες για το background της εφαρμογής που θα δουλεύεις. Ανάλογα τη διάθεσή σου λοιπόν ή το γούστο σου, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από το Ανοικτό χρώμα, Σκούρο και Sepia. 

Πολύ γρήγορη αναζήτηση
Η αναζήτηση στην εφαρμογή Notes είναι αστραπιαία, βοηθώντας σε να βρεις αυτό που χρειάζεσαι σε χρόνο μηδέν.

Πολύ-Λειτουργικό
Ανεξάρτητα αν χρησιμοποιείς Windows, macOS ή Linux, το Notes σε ακολουθεί παντού. Οπότε, ό,τι και να έχεις, δεν αποτελεί εμπόδιο. 

Οργάνωση με φινέτσα
Διατήρησε την τάξη στις σκέψεις σου με τη βοήθεια των φακέλων και των ετικετών. Δημιούργησε ιεραρχημένες δομές με τους φακέλους και κατηγοριοποίησε τις σημειώσεις σου με εύχρηστες ετικέτες για εύκολη αναζήτηση.

Όλες οι σημειώσεις μαζί
Επιλέγοντας όλες τις σημειώσεις, σου επιτρέπει να τις δεις σε σειρά μία προς μία. 

Γράψε τις σκέψεις σου τη στιγμή που θέλεις
Η έμπνευση δεν περιμένει. Με τη συντόμευση πληκτρολογίου Windows+Shift+N, η εφαρμογή Notes εμφανίζεται μπροστά σου, έτοιμη να αποτυπώσει τη σκέψη σου τη στιγμή που θέλεις χωρίς καθυστερήσεις. 

Έκδοση: 2.2.1
Μέγεθος: 45.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac, Linux
Κατασκευαστής: Ruby Mamistvalove
Πηγή: get-notes.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal