Δωρεάν ποδόσφαιρο απ' όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου

Live Football TV HD - Δωρεάν αγώνες ποδοσφαίρου

Το «Live Football TV HD» κυκλοφόρησε την 1η Αυγούστου 2023 και από τότε υπάρχει στο Google Play Store με πάνω από 500.000 χρήστες να έχουν κατεβάσει την εφαρμογή και η βαθμολογία να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, της τάξεως των 4.7/5 αστεριών. Ομολογουμένως, πολύ υψηλή κριτική για τέτοιου είδους εφαρμογές. Όπως κατάλαβες, αυτή η εφαρμογή περιλαμβάνει ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα απ' όλο τον κόσμο, μεταξύ τους και η Ελλάδα, με Δωρεάν αγώνες ποδοσφαίρου, ζωντανά στην Android συσκευή σου! 

Αυτή τη στιγμή μπορείς να δεις αγώνες από πρωταθλήματα όπως το Ισπανικό, Γερμανικό, Γαλλικό, Αγγλικό, Ιταλικό, Πορτογαλικό, Ελληνικό, Αμερικάνικο, Σωτσέζικο, Βελγικό, Τούρκικο, και όλες τους σημαντικούς ευρωπαϊκούς αγώνες! Δεν τα λες και λίγα! 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν αλλά υπάρχουν αρκετές διαφημίσεις. Είναι απορίας άξιο, πώς μια τέτοια εφαρμογή παραμένει αρκετούς μήνες διαθέσιμη στο επίσημο store της Google, χωρίς να έχει αφαιρεθεί. Διότι όπως γνωρίζουμε, είναι παράνομο μια εφαρμογή να στριμάρει ποδοσφαιρικούς αγώνες χωρίς τις σχετικές άδειες. Ας αρχίσουμε τα στοιχήματα λοιπόν, και να δούμε μέχρι πότε θα είναι διαθέσιμη! 

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 10 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4+
Κατασκευαστής: FND Media
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal