Float Tube - Μια δωρεάν εφαρμογή για να παίζει YouTube στο Background

Μια δωρεάν εφαρμογή για να παίζει YouTube στο Background


Ψάχνεις για έναν τρόπο να παρακολουθείς βίντεο στο YouTube ενώ παράλληλα κάνεις multitasking στο τηλέφωνό σου; Τότε η δωρεάν εφαρμογή Float Tube είναι η ιδανική λύση για εσένα!

Τι είναι το Float Tube

Το Float Tube είναι μια δωρεάν εφαρμογή για Android συσκευές που σου επιτρέπει να παρακολουθείς βίντεο στο YouTube σε ένα μικρό κινούμενο παράθυρο, ενώ παράλληλα χρησιμοποιείς άλλες εφαρμογές. Αυτό το καθιστά ιδανικό για multitasking ή για παρακολούθηση βίντεο ενώ κάνεις άλλα πράγματα, όπως περιήγηση στο web ή αποστολή email.

Κύρια χαρακτηριστικά του Float Tube

Κινούμενο παράθυρο: Μπορείς να μετακινήσεις το παράθυρο αναπαραγωγής οπουδήποτε στην οθόνη σου και να το αλλάξεις μέγεθος ανάλογα με τις ανάγκες σου.
Πολλαπλή αναπαραγωγή: Μπορείς να παρακολουθείς πολλά βίντεο ταυτόχρονα σε διαφορετικά παράθυρα.
Καρφίτσωμα οθόνης: Μπορείς να κλειδώσεις την οθόνη σου ενώ παρακολουθείς βίντεο, ώστε να μην διακόπτεται η αναπαραγωγή.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί η τεράστια απήχηση στον κόσμο που έχει η συγκεκριμένη εφαρμογή, αφού βλέπουμε στο Google Play Store, το έχουν κατεβάσει πάνω από πέντε εκατομμύρια χρήστες και η βαθμολογία βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα της τάξεως των 4.7/5 αστεριών! 

Έκδοση: 1.8.5
Μέγεθος: 16 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 7+
Κατασκευαστής:Ruffy
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal