Steganos LockNote - Αποθήκευσε τις σημειώσεις σου δωρεάν και με κωδικό

Steganos LockNote - Αποθήκευσε τις σημειώσεις σου δωρεάν και με κωδικό

Το Steganos LockNote είναι ένα δωρεάν και ανοικτού κώδικα πρόγραμμα για Windows, με το οποίο μπορείς να βάλεις κωδικό σε σημειώσεις με σύγχρονη τεχνολογία κρυπτογράφησης.

Πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις

  • Αποθήκευση σημειώσεων με ασφάλεια: Κράτα σημαντικούς αριθμούς, κωδικούς πρόσβασης, τηλέφωνα και τις καθημερινές σου σημειώσεις σε ένα ασφαλές μέρος. Οι πληροφορίες σου κρυπτογραφούνται με έναν κύριο κωδικό πρόσβασης και με την κορυφαία τεχνολογία κρυπτογράφησης AES 256-bit.
  • Ασφαλές και απλό: Κάνε απλά διπλό κλικ σε ένα LockNote εικονίδιο, γράψε τις σημειώσεις σου, βάλε τον κωδικό πρόσβασης και αποθήκευσέ το. 
  • Δεν απαιτείται εγκατάσταση: Μετακίνησε τα LockNote όπου θέλεις, όσο συχνά θες. Ένα αρχείο LockNote δεν καταλαμβάνει πολύ περισσότερο χώρο στο δίσκο από ένα μη κρυπτογραφημένο αρχείο.
  • Κρυπτογράφησε υπάρχοντα αρχεία κειμένου σε χρόνο μηδέν: Απλά σύρε και άφησε υπάρχοντα αρχεία κειμένου σε ένα παράθυρο LockNote, και αυτά θα κρυπτογραφηθούν αυτόματα.
  • Ανοιχτό και δωρεάν: Το LockNote είναι open source και βασίζεται σε τεχνολογίες open source, όπως η πιστοποιημένη βιβλιοθήκη προγραμμάτων ισχυρής κρυπτογράφησης CryptoPP.

Έκδοση: 2
Μέγεθος: 3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: steganos.com
Πηγή: steganos.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal