Gamma - Δωρεάν Emulator για να παίζεις παιχνίδια του PS1 στο iPhone

Gamma - Παίξε παιχνίδια του PS1 στο iPhone

Το Gamma είναι ένας δωρεάν emulator για PlayStation 1(PS1) που σου επιτρέπει να παίζεις αγαπημένα παιχνίδια του PS1 στις iOS συσκευές σου. Να καλά το διάβασες! Μπορεί ένα iPhone να τρέξει Emulators παλιών παιχνιδιών!! 

Η εφαρμογή διαθέτει διάφορες λειτουργίες, όπως:

  • Αποθήκευση: Μπορείς να αποθηκεύσεις την πρόοδό σου σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού και να συνεχίσεις αργότερα. 
  • Συγχρονισμός αρχείων: Μπορείς να συγχρονίσεις τα αρχεία σου με το iCloud.
  • Χειριστήρια: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια ποικιλία χειριστηρίων, συμπεριλαμβανομένων των χειριστηρίων MFi, PlayStation 4 και Xbox One.
  • Skins χειριστηρίων: Μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου skins χειριστηρίων.
  • Εικονίδια παιχνιδιών: Μπορείς να ανεβάσεις εικονίδια παιχνιδιών για εύκολη αναγνώριση.

Η εφαρμογή έχει λάβει θετικές κριτικές από τους χρήστες, με πολλούς να την επαινούν για την ευκολία χρήσης και την απόδοσή της.
Ωστόσο, κάποιοι χρήστες ανέφεραν ότι έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα με την προσθήκη ROMs και την υποστήριξη χειριστηρίων. Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε  ότι ο συγκεκριμένος emulator δεν διαθέτει έτοιμα ROMs, δηλαδή τα παιχνίδια του PS1. Κυκλοφορούν όμως ελεύθερα σε αρκετά sites στο διαδίκτυο! 

Συμπερασματικά, θα έλεγα ότι το Gamma φαίνεται να είναι μια αξιόλογη επιλογή για όσους θέλουν να παίξουν παιχνίδια PS1 στις iOS συσκευές τους, μιας και οι επιλογές για emulation παλιών κονσολών μέχρι στιγμής είναι ανύπαρκτες. 

Έκδοση: 1.1.0
Μέγεθος: 37.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: iOS 15+
Κατασκευαστής: ZODTTD LLC
Πηγή: apps.apple.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal