HiPhone Launcher - Κάνε το Android να μοιάζει με iPhone

HiPhone Launcher - Κάνε το Android να μοιάζει με iPhone
Το HiPhone Launcher είναι μια δωρεάν εφαρμογή για Android συσκευές, ένας launcher που προσομοιώνει την εμφάνιση και την αισθητική του iOS. Διατίθεται στο Google Play Store και έχει λάβει πάνω από 100 εκατομμύρια λήψεις και 4.7/5 αστέρια! 

Χαρακτηριστικά:

  • Σχεδίαση σαν iPhone: Η εφαρμογή μιμείται αρκετά καλά την εμφάνιση του iOS, με οθόνη κλειδώματος, εικονίδια εφαρμογών και πολλά άλλα.
  • Έξυπνη αναζήτηση: Σύρε προς τα κάτω στην οθόνη για να ανοίξεις μια μπάρα αναζήτησης όπου μπορείς να βρεις εφαρμογές, επαφές και πληροφορίες στο διαδίκτυο.
  • Προσαρμοστικότητα: Μπορείς να προσαρμόσεις το μέγεθος, το χρώμα και τη θέση των εικονιδίων εφαρμογών, καθώς και άλλα στοιχεία της οθόνης σου.
  • Γρήγορες ενέργειες: Έχεις γρήγορη πρόσβαση σε κοινές λειτουργίες, όπως η αθόρυβη λειτουργία, η λειτουργία αεροπλάνου (Fligh Mode) και το Bluetooth, με ένα μόνο πάτημα.
  • Ταπετσαρίες: Η εφαρμογή περιλαμβάνει μια συλλογή από ταπετσαρίες iPhone, καθώς και την επιλογή να χρησιμοποιήσεις τις δικές σου.

Συνοψίζοντας, θα έλεγα ότι το HiPhone Launcher είναι μια καλή επιλογή για χρήστες Android που θέλουν να δώσουν στο τηλέφωνό τους μια πινελιά από iPhone. Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση και προσφέρει μια ποικιλία δυνατοτήτων προσαρμογής. 

Έκδοση: 9.4.2
Μέγεθος: 44 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5+
Κατασκευαστής: SaS Developer
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal