Just Color Picker - Το καλύτερο offline δωρεάν πρόγραμμα συλλογής χρωμάτων

Το καλύτερο offline δωρεάν πρόγραμμα συλλογής χρωμάτων

Αν είσαι γραφίστας, digital artist ή web designer, και σου έρχονται εμπνεύσεις και καλλιτεχνικές ιδέες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, τότε είσαι στο σωστό άρθρο. Πολλές φορές παρατηρείς χρώματα και συνδυασμούς αυτών για τα projects σου ενώ ταυτόχρονα ασχολείσαι με κάτι άλλο. Έτσι δεν είναι;  Γι' αυτόν τον λόγο, είναι απαραίτητο να έχεις έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να αποθηκεύεις αυτά τα χρώματα.

Με το Just Color Picker, ο εντοπισμός των χρωμάτων, η αποθήκευση, η επεξεργασία και ο συνδυασμός τους σε όμορφες παλέτες χρωμάτων γίνεται πανεύκολη. Με τη συντόμευση πληκτρολογίου «Alt+X», μπορείς άμεσα να έχεις το χρώμα που βλέπει εκείνη τη στιγμή στην οθόνη σου. Σε αντίθεση με πολλές άλλες εφαρμογές, το Just Color Picker δημιουργήθηκε από κάποιον που το χρησιμοποιεί πραγματικά στην καθημερινότητά του. Είναι ένα λογισμικό για γραφίστες και digital artists, φτιαγμένο από γραφίστα και digital artist.

Το Just Color Picker είναι μεταφρασμένο και στην ελληνική γλώσσα. 

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για Windows και Mac Λειτουργικά συστήματα ενώ είναι portable, δηλαδή δεν χρειάζεται εγκατάσταση.  

Έκδοση: 6.0
Μέγεθος: 4.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All, Mac
Κατασκευαστής: annystudio.com
Πηγή: annystudio.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal