Slide2Talk - Μία δωρεάν εφαρμογή Walkie-Talkie και ενδοεπικοινωνίας

Μία δωρεάν εφαρμογή Walkie-Talkie


Το Slide2Talk είναι μια δωρεάν εφαρμογή για Android συσκευές που σου επιτρέπει να επικοινωνείς με φωνή εύκολα και άμεσα, είτε online, είτε απευθείας μέσω δικτύου Wi-Fi. Υποστηρίζει κάθε τύπο τοπικών δικτύων: Wi-Fi, WiFi-Direct (P2P), WiFi hotspot (σημείο πρόσβασης), Ethernet, σύνδεση Bluetooth ή USB. Λειτουργεί σαν ένα φορητό Walkie-Talkie ή ως ενδοεπικοινωνία με λειτουργία PTT (Push To Talk).

Χαρακτηριστικά

  • Επικοινωνία μέσω διαδικτύου: Μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα σε όλο τον κόσμο, ακόμη και αν δεν βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.
  • Επικοινωνία εκτός σύνδεσης: Μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα που βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi, ακόμη και αν δεν έχεις σύνδεση στο internet.
  • Κλειστές ομάδες: Μπορείς να δημιουργήσεις κλειστές ομάδες για να μιλήσεις μόνο με άτομα που γνωρίζεις.
  • Ιστορικό μηνυμάτων: Μπορείς να δεις το ιστορικό των μηνυμάτων σου.
  • Ακουστικά: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακουστικά για να μιλήσεις και να ακούσεις.
  • Κρυπτογράφηση: Όλα τα δεδομένα σου είναι κρυπτογραφημένα, ώστε η επικοινωνία σου να είναι ασφαλής.

Συνοψίζοντας, θα έλεγα ότι το Slide2Talk είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για όσους θέλουν να επικοινωνούν με φωνή εύκολα και άμεσα, σαν να έχουν φορητό ασύρματο!  Είναι δωρεάν, εύκολο στη χρήση και προσφέρει μια ποικιλία από χαρακτηριστικά.

Έκδοση: 1.14.15
Μέγεθος: 9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4+
Κατασκευαστής: slide2talk.app
Πηγή: slide2talk.app
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal