Toxic Tomb - Ένα εκπληκτικό δωρεάν Platform Game

Toxic Tomb - Δωρεάν Platform game

Αχ, αυτός ο Locomalito, πάλι έκανε το θαύμα του! Ο αγαπημένος δημιουργός Retro Games μόλις έφτιαξε το Toxic Tomb, ένα δωρεάν action platformer παιχνίδι εμπνευσμένο από τα κλασικά παιχνίδια της SEGA Master System. 

Στο game, είσαι ο πρωταγωνιστής που θα πρέπει να διασχίσεις με προσοχή κάθε επίπεδο, καταστρέφοντας όλες τις γεννήτριες που βρίσκονται διάσπαρτες στην κάθε πίστα ώστες να μπορέσει να ανοίξει ο αντιδραστήρας. Μόλις ανοίξει, θα πρέπει να επιτεθείς σε αυτόν για να απελευθερώσεις το φάντασμα που κρύβεται μέσα του και να το εξοντώσεις.

Οι γρήγορες κινήσεις (έχεις και χρόνο) και οι μαζικές εξοντώσεις των εχθρών είναι ζωτικής σημασίας για να κερδίσεις πόντους και να αποκτήσεις αστέρια-μπόνους. Κάθε 75.000 πόντους θα κερδίζεις και μια επιπλέον ζωή για να συνεχίσεις την αποστολή σου. 

Υπόθεση

Το εργοστάσιο πολλαπλών πυρήνων Prykusa βρίσκεται σε μέγιστη επιφυλακή! Οι ομάδες αντιμετώπισης επικίνδυνων περιοχών (01) και (02) αγνοούνται. Βιολογική επίθεση έχει επιβεβαιωθεί. Οι εχθρικές δυνάμεις έχουν ταυτοποιηθεί ως «Transdimensional ectoplasmatic slime» (Υπερδιάστατη εκτοπλασματική γλίτσα). Ειδικό σχέδιο τέθηκε σε εφαρμογή. Ο κυνηγός δαιμόνων «Lime Eyes» εισέρχεται στο εργοστάσιο αυτή τη στιγμή...

Toxic Tomb - Δωρεάν Platform game


Βασικά χαρακτηριστικά το Toxic Tomb

  • Ρετρό εμφάνιση και αισθητική παιχνιδιού από την κονσόλα SEGA Master System
  • 9 επίπεδα και 10 bosses
  • Παλέτα 16 χρωμάτων, ανάλυση 248x192 και ήχος chip PSG
  • Περίπου 20 λεπτά διάρκεια παιχνιδιού (για έμπειρους παίκτες)
Κατέβασε το παιχνίδι: Toxic Tomp

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal