Ξεφορτώσου τα περιττά προγράμματα με το δωρεάν Uninstalr

Uninstalr - Διαγραφή προγραμμάτων

Έχεις πρόβλημα με την απεγκατάσταση προγραμμάτων στον υπολογιστή σου; Το Uninstalr είναι ένα εύκολο στη χρήση  δωρεάν πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς ανεπιθύμητα προγράμματα γρήγορα και αποτελεσματικά. Ας δούμε πώς μπορεί να σε βοηθήσει:

  • Μαζική απεγκατάσταση πολλών εφαρμογών: Ξέχνα το να απεγκαθιστάς ένα πρόγραμμα τη φορά! Με το Uninstalr, μπορείς να επιλέξεις πολλά προγράμματα ταυτόχρονα και να τα απεγκαταστήσεις όλα μαζί, εξοικονομώντας σου πολύτιμο χρόνο.
  • Απεγκατάσταση χωρίς επιτήρηση: Άρχισε την απεγκατάσταση και φύγε για καφέ! Το Uninstalr μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία αυτόματα, χωρίς να χρειαστεί να κάθεσαι και να κάνεις κλικ συνέχεια.
  • Βαθιά ανάλυση και πλήρης απεγκατάσταση: Το Uninstalr ξεπερνά την απλή απεγκατάσταση. Ψάχνει για ανεπιθύμητα αρχεία που μπορεί να έχουν αφήσει πίσω τα προγράμματα που θέλεις να διαγράψεις, εξασφαλίζοντας πως ο υπολογιστής σου μένει καθαρός.
  • Έλεγχος για νέες εφαρμογές και λάθη: Το Uninstalr σε κρατάει ενήμερο για νέες εφαρμογές που εγκαθιστάς και μπορεί επίσης να διορθώσει τυχόν λάθη στις λίστες εγκατεστημένων προγραμμάτων των Windows.
  • Απεγκατάσταση και φορητών εφαρμογών: Ακόμα και εκείνα τα προγράμματα που δεν περνάνε από τη συνηθισμένη διαδικασία εγκατάστασης, το Uninstalr μπορεί να τα εντοπίσει και να τα απεγκαταστήσει.
  • Λεπτομερής έλεγχος αρχείων: Θέλεις να δεις ακριβώς τι αρχεία θα διαγραφούν πριν ξεκινήσει η απεγκατάσταση; Το Uninstalr σου δείχνει τα πάντα, αρχείο προς αρχείο.
  • Εσύ έχεις τον έλεγχο: Το Uninstalr δεν σου επιβάλλει τον τρόπο που λειτουργεί. Μπορείς να επιλέξεις να απεγκαταστήσεις προγράμματα μεμονωμένα ή μαζικά, με ή χωρίς βαθιά ανάλυση. Εσύ αποφασίζεις!

Επιπλέον, το πρόγραμμα θα το βρούμε και στην Ελληνική γλώσσα ενώ υπάρχει διαθέσιμη και η Portable έκδοση εκτός της εγκαταστάσιμης. 

Έκδοση: 2.4
Μέγεθος: 5.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Macecraft Software
Πηγή: uninstalr.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal