XMPlay - Ίσως το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου


XMPlay - Δωρεάν πρόγραμμα για να παίζεις τη μουσική σου
Το XMPlay είναι δωρεάν και open source πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου (audio player.) Οι γνώστες του αντικειμένου θεωρούν το πρόγραμμα ως ένα από τα πιο ακριβέστερα audio player που κυκλοφορούν, και βρίσκεται «εν ζωή» από το 1998!

Το XMPlay είναι πολλά περισσότερα από ένα δωρεάν εργαλείο αναπαραγωγής ήχου. Έχει εξελιχθεί σε ένα γρήγορο, όμορφο και πολλαπλών χρήσεων εργαλείο ήχου, που μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε τη μουσική μας βιβλιοθήκη, να ακούμε μουσική μέσα από μια ευρεία ποικιλία φορμάτ ήχου ή και ακόμη να αποθηκεύσουμε στον σκληρό μας δίσκο ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, αφού διαθέτει επιλογή να βάζουμε τα url's των Ραδιοφωνικών σταθμών. 

Επιπλέον, το XMPlay είναι φορητό (portable), δηλαδή δεν χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή. Το μέγεθός του δεν ξεπερνάει 400 kb και είναι ιδανικό να το έχεις πάντα μαζί σου σε ένα usb φλασάκι. 

Θα έλεγα πως είναι «αδερφάκι» του γνωστού Winamp, μιας και έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά, ακόμα και στην όψη, ενώ μπορείς να εμπλουτίσεις το πρόγραμμα με πληθώρα από plugins και skins. Επίσης, περισσότερα πρόσθετα θα βρεις στο υποστηρικτικό site του XMPlay. 

Έκδοση: 3.8.5
Μέγεθος: 382 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστές: Rah'Dick, Keltic Danor
Πηγή: http://www.un4seen.com/
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram