Σημαντικό Μήνυμα: Όσοι έχετε το ad-blocking ενεργοποιημένο, παρακαλούμε να το απενεργοποιήσετε από τη σελίδα μας. Μόνο έτσι θα μπορέσει να επιβιώσει το site μας!

GunGirl 2 - Καταπληκτικό και δωρεάν παιχνίδι δράσης

Τρίτη, 18 Απριλίου 2017


Το GunGirl2 είναι δωρεάν  platform παιχνίδι δράσης, όπως τα κλασικά Metroid, Castlevania ή Cave Story, αλλά η διαφορά είναι ότι το συγκεκριμένο έχει πολύ....μα πάρα πολύ αίμα!


Ξεκινήστε μια επική περιπέτεια και την εξερεύνηση ενός τεράστιου κόσμου με την ξανθιά πιτσιρίκα  GunGirl ή τον καλύτερό της φίλο GunDude (aka Marvin).

Κατά την διάρκεια της αναζήτησή σας, θα πρέπει να βρείτε όλο και περισσότερα όπλα, power-ups και τα ειδικά στοιχεία που θα σας δώσουν πρόσβαση σε νέους τομείς του παιχνιδιού.

Μιλήστε με τους επιζώντες της Αποκάλυψης και ανακαλύψτε το κρυμμένο μυστικό πίσω από το τι συμβαίνει. Σχετικά με το ταξίδι σας υπάρχουν χιλιάδες ζόμπι και άλλα τερατουργήματα που θα σας κρατήσουν συνεχώς σε επαγρύπνηση!

Δείτε σχετικό trailer από το παιχνίδι:


Έκδοση: 1.2
Μέγεθος: 118 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: gungirl2.com
Πηγή: gungirl2.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

συνδεθείτε μαζί μας

Συνδεθείτε μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να ενημερώνεστε άμεσα για τα καλύτερα δωρεάν καλούδια που σας προσφέρουμε καθημερινά.

κέρνα έναν καφέ...

Αυτή την στιγμή μας διαβάζουν: άτομα

Προτείνουμε...