Dr.Web CureIT - Καταπολέμησε τους ιούς με επιπλέον προστασία


Dr.Web CureIt - Δωρεάν έξτρα πρόγραμμα κατά των ιών


Έχεις ήδη ένα anti-virus λογισμικό το οποίο εγκατέστησες στον υπολογιστή σου, αλλά εξακολουθείς να ανησυχείς για την αποτελεσματικότητά του;

Το Dr.Web CureIt είναι ένα δωρεάν αυτόνομο εργαλείο αφαίρεσης ιών και κακόβουλου λογισμικού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με το υπάρχον λογισμικό προστασίας από ιούς, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση.

Πώς θα το χρησιμοποιήσεις:
  1. Κατεβάζεις το Dr.Web CureIt!
  2. Κάνεις διπλό κλικ στο αρχείο που κατέβασες
  3. Επιλέγεις την επιθυμητή λειτουργία προστασίας
  4. Το πρόγραμμα σαρώνει τον υπολογιστή σου και στο τέλος σου εμφανίζει τα αποτελέσματα της σάρωσης.
Το πρόγραμμα διατίθεται και στην Ελληνική γλώσσα.

σ.σ: Για να μπορέσεις να κατεβάσεις τη δωρεάν έκδοση του προγράμματος, θα πρέπει να δώσεις το email σου και να συμφωνήσεις ότι το Dr.Web CureIt θα στέλνει τα στατιστικά στοιχεία σάρωσης και τις πληροφορίες του συστήματός σου στο Doctor Web, δηλαδή στην ιστοσελίδα του προγράμματος. 

Αυτές οι πληροφορίες θα βοηθήσουν το Doctor Web να αναλύσει σε βάθος την παγκόσμια κατάσταση ασφάλειας κατά των ιών και να βελτιώσει τις ρουτίνες ανίχνευσης και αντιμετώπισης που έχουν ενσωματωθεί στα προϊόντα Dr.Web. 
Με λίγα λόγια, βοηθάς την εταιρία να καλυτερεύσει τα προϊόντα της. (Περισσότερα γι' αυτό το θέμα, διαβάστε από την επίσημη ιστοσελίδα)

Έκδοση: 30 Apr 22
Μέγεθος: 259 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Doctor Web
Πηγή: freedrweb.com/cureit
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram