Εύρηκα 1.31 - Αγαπημένο παιχνίδι γνώσεων


Ένα καταπληκτικό και δωρεάν παιχνίδι γνώσεων για  Android συσκευές, το οποίο θα σας κρατήσει συντροφιά αρκετές ώρες! Χωρισμένο σε 15 διαφορετικές κατηγορίες καλύπτει σχεδόν όλα τα γούστα!

Ξεκινώντας, θα πρέπει να επιλέξετε 6 κατηγορίες που θα παίξετε και σε κάθε κατηγορία υπάρχουν 5 επίπεδα δυσκολίας. Το κάθε επίπεδο έχει και διαφορετική αξία. Η αξία αυτή μεταφράζεται σε πόντους! Πχ, το πρώτο επίπεδο δίνει 100 πόντους το δεύτερο 200 και ούτω καθεξής!


Επίσης, θα πρέπει να είστε και γρήγοροι στις απαντήσεις διότι σας δίνετε το χρονικό περιθώριο των 20 δευτερολέπτων όπου και εδώ ο πιο γρήγορος ανταμείβεται με περισσότερους πόντους.

Τα βρίσκετε σκούρα σε ορισμένες απαντήσεις; Υπάρχουν και οι βοήθειες, αυτή του 50/50, της αλλαγής ερώτησης και τέλος όχι η βοήθεια του κοινού, αλλά του Αρχιμήδη! (ε πως θα δικαιολογήσουμε τον τίτλο του παιχνιδιού;)

Ξεχάσαμε να σας πούμε ότι περιέχει πάνω από 4100 διαφορετικές ερωτήσεις (δύσκολα θα βαρεθείτε), καταγραφή σκορ αλλά και κάποια κρυμμένα επιτεύγματα τα οποία θα πρέπει να ξεκλειδώσετε!

Εναλλακτικά, κατεβάστε το παιχνίδι μέσω του QRcode:


Έκδοση: 1.31
Μέγεθος: 3.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 και άνω
Κατασκευαστής: educ8s.com
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.