Online-Converter: Μετατρέψτε οποιαδήποτε αρχεία επιθυμείτε χωρίς περιττές εγκαταστάσεις


Ανακαλύψαμε μια καταπληκτική ιστοσελίδα η οποία σας προσφέρει online μετατροπή διαφόρων αρχείων δίχως να εγκαταστήσετε κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή σας! Πηγαίνοντας στο online-convert.com, θα μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία ήχου (Audio Converter), αρχεία βίντεο (video converter), εικόνας (image converter), εγγράφων (documents converter), ηλεκτρονικών βιβλίων και συμπιεσμένων αρχείων.


Η διαδικασία είναι απλή, διαλέγετε τον τύπο αρχείου που θέλετε να μετατρέψετε και αυτόματα ανοίγει μια άλλη σελίδα όπου καλείστε να ανεβάσετε το αρχείο από τον υπολογιστή σας για να το μετατρέψετε. Στην ουσία, όλη η διαδικασία πραγματοποιείται σε δύο μόνο βήματα!

Δοκιμάσαμε την εφαρμογή με MP3 αρχεία αλλά και σε Ελληνικά PDF για την μετατροπή τους σε αρχεία Word και μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι. Η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν και σας την συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: online-convert.com
Πηγή: online-convert.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: