Copy Cat - Ανακτήστε αρχεία από γδαρμένα CD/DVD και χαλασμένους σκληρούς δίσκους

Ανάκτηση αρχείων από χαλασμένα CD

Το Copy Cat θα λέγαμε ότι είναι ένα πρόγραμμα που προσπαθεί να ανακτήσει κατεστραμμένα αρχεία από σκληρούς δίσκους και δισκάκια CD/DVD. Ο ίδιος δημιουργός έφτιαξε και το περίφημο MP3 Knife, με το οποίο κόβετε τα MP3 και τα κάνετε ήχους κλήσης.

Στην ουσία, το πρόγραμμα παραλείπει τα άχρηστα bytes από ένα αρχείο και σώζει τα υπόλοιπα. Δυστυχώς, δεν έχω κάτι πρόχειρο για να το δοκιμάσω και να σας πω την εμπειρία μου με το πρόγραμμα. Πάντως, οι δημιουργοί του Copy Cat, λένε ότι δεν θα απογοητευτείτε και την δουλειά του την κάνει όσο καλύτερα μπορεί. Βέβαια, μην περιμένετε από ένα άχρηστο και καταγρατζουνισμένο δισκάκι να έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Δεν έχετε όμως παρά να το δοκιμάσετε.

σ.σ: Αρχικά, κατά την εκτέλεση του προγράμματος θα κληθείτε να επιλέξετε πόσα bytes να παραλείψετε όταν βρεθούν σφάλματα στο αρχείο που θέλετε να ανακτήσετε. Επιλέξτε το 1, ούτως η άλλως το προτείνει και η εφαρμογή. Ξέχασα να σας πω ότι το Copy Cat είναι εντελώς δωρεάν.

Σημαντικό: Αν και το πρόγραμμα έχει να ανανεωθεί αρκετά χρόνια, δοκιμάστηκε σε περιβάλλον Windows 10 και τρέχει απροβλημάτιστα. 

Έκδοση: 3.0
Μέγεθος: 1.0 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Vicky's Cool Softwares
Πηγή: vcsoftwares.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram