SkyStudioPro 1.1.0.30 - Δωρεάν εφαρμογή για δημιουργία Time Lapse Videos!


Τι είναι το Time Lapse;

Πρόκειται για μία τεχνική φωτογράφισης που επιτρέπει μεγάλα χρονικά διαστήματα ακόμα και μηνών, να συμπυκνώνεται σε μορφή βίντεο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ή λίγα λεπτά. Στην ουσία κάνουμε τον χρόνο να τρέχει πιο γρήγορα.

Αυτό ακριβώς κάνει και το "SkyStudioPro", μία δωρεάν εφαρμογή για να δημιουργήσετε time lapse βίντεο με οποιαδήποτε συσκευή εγγραφής λήψης βίντεο! Ακόμα και με την πιο φθηνή Web camera που έχετε στην διάθεσή σας.

Τώρα μπορείτε και σεις, εφοδιασμένοι με υπομονή και μια κάμερα, να δημιουργήσετε αυτά τα εκπληκτικά Time Lapse Videos. Δείτε στο παρακάτω βίντεο, μια σειρά από Time lapse, δημιουργημένα από την συγκεκριμένη εφαρμογή:



Εαν δυσκολεύεστε με την δημιουργία των Time Lapse videos, σας έχουμε την λύση. Ποιος άλλος εκτός από τον φίλο Άγγελο Κυρίτση και το Pcsteps.gr θα μπορούσε να φτιάξει καλύτερο οδηγό για το SkyStudioPro; Δείτε τον εδώ, και αφήστε τις απορίες για άλλους!
Έκδοση: 1.1.0.30
Μέγεθος: 3.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: DjSadhu

Πηγή: skystudiopro.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: