Sugar, Sugar - Δωρεάν τριλογία παιχνιδιών λογικής που θα το ευχαριστηθείς



Δεν είναι απαραίτητο να έχεις σούπερ γραφικά, τεράστιες εναλλαγές πιστών και μια μεγάλη ομάδα από developers για να ευχαριστηθείς ένα παιχνίδι. Ο χρόνος έχει δείξει ότι τα απλά κάνουν τη διαφορά σε πολλούς τομείς, έτσι και στα παιχνίδια. Ένα ακόμα παιχνίδι σε Flash μορφή που ανακάλυψα και μπορείτε να περάσετε την ώρα σας ευχάριστα, είναι το Sugar, Sugar, όπου θα πρέπει να κατευθύνετε του κόκκους ζάχαρης να πέσουν μέσα στα φλιτζάνια! Ναι, στην αρχή του παιχνιδιού, θα σας φανούν εύκολα τα πράγματα αλλά αργότερα και προχωρώντας πίστες όλο και θα δυσκολεύει η κατάσταση.

Το παιχνίδι παίζεται Online κατευθείαν από τον browser σας χωρίς να χρειάζεται να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Υπάρχουν τρία διαφορετικά παιχνίδια Sugar, Sugar. Στο download link που σας δινουμε, θα μεταφερθείτε στην τελευταία και 3η έκδοση. Αν θέλετε και τα υπόλοιπα, τότε για το 1ο κάντε κλικ εδώ ενώ για το 2ο εδώ.

Δείτε και ένα βίντεο: 


Έκδοση: 3
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Όλα (παίζεται από οποιονδήποτε browser)
Κατασκευαστής: GameFlare.com
Πηγή: GameFlare.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus