MEmu - Ίσως ο καλύτερος δωρεάν Android Emulator για το PC σου

MEmu Play - Δωρεάν Android Emulator
Το MEmu είναι ένας δωρεάν emulator για android εφαρμογές και παιχνίδια. Εξομοιώνει το Android λειτουργικό σύστημα απίστευτα καλά, χωρίς κρασαρίσματα και προβλήματα. Διαθέτει προ-εγκατεστημένο το Google Play και μπορούμε να τρέξουμε οποιαδήποτε εφαρμογή ή παιχνίδι από τον υπολογιστή μας!

Ακόμα μία προσθήκη που εντόπισα, είναι στη δεξιά κάθετη μπάρα της εφαρμογής, όπου υπάρχει ένα εικονίδιο με το όνομα APK, και πατώντας το θα μπορείς να φορτώσεις απευθείας εφαρμογές .apk από τον υπολογιστή σου.

Το δοκίμασα σε Laptop με 2πύρηνο επεξεργαστή και 4 GB RAM, και έτρεξε απροβλημάτιστα. Εγκατέστησα το αγαπημένο μου παιχνίδι Soccer Stars, και τα αποτελέσματα ήταν τέλεια. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Δε χρειάζεται να το φοβάσαι, είναι πολύ απλό στη χρήση, από την εγκατάσταση μέχρι και την απόλαυση Android εφαρμογών από τον υπολογιστή σου. Με λίγα λόγια, αυτό θα κάνεις:  

  • Εγκατάσταση του MEmu στον υπολογιστή σου
  • Ξεκίνα το MEmu και άνοιξε το Google Play Store
  • Κάνε είσοδο με τον Google λογαριασμό σου
  • Ψάξε για το παιχνίδι/εφαρμογή που θέλεις να εγκαταστήσεις
  • Ξεκίνα να παίζεις

Έκδοση: 9.0.3
Μέγεθος: 23 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Microvirt
Πηγή: memuplay.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal