Checker Plus for Gmail - Άμεση ειδοποίηση και διαχείριση του Gmail

Checker Plus for Gmail

Ένα πολύ χρήσιμο και δωρεάν πρόσθετο για το Google Chrome είναι το Checker Plus for Gmail, με το οποίο μπορούμε να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις για νέα email αλλά και να τα διαχειριζόμαστε όπως θα κάναμε αν ανοίγαμε το κανονικό Gmail λογαριασμό μας. Απόλυτα χρήσιμο διότι δεν χρειάζεται να έχουμε ανοικτή την καρτέλα του λογαριασμού μας στο Gmail και φυσικά μπορούμε και έχουμε άμεση ενημέρωση για νέα email.


Checker Plus for Gmail


Μόλις εγκαταστήσουμε το πρόσθετο, θα εμφανιστεί ένα γκρίζο εικονίδιο φακέλου στην δεξιά και πάνω πλευρά του browser (καρφίτσωσέ το για να το βλέπεις άμεσα). Όταν θα έχουμε νέο μήνυμα, ο φάκελος κοκκινίζει και αναγράφει τον αριθμό των νέων email. Μπορούμε να τα διαβάσουμε επιτόπου και να απαντήσουμε αν θέλουμε χωρίς να ανοίξουμε την καρτέλα του Gmail. Επίσης, μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την ηχητική ειδοποίηση με έτοιμες φωνές που μας παρέχει το πρόγραμμα ή να βάλουμε δικά μας φωνητικά.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί, πως μπορούμε να προσθέσουμε παραπάνω από έναν λογαριασμό Gmail. 

Έκδοση: 25.0.11
Μέγεθος: 2.19 Mib
Συμβατοί browsers: Google Chrome
Κατασκευαστής: Jason Savard
Πηγή: jasonsavard.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal