BirdFont - Δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας γραμματοσειρών



Το BirdFont είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να φτιάξεις τις δικές σου δωρεάν γραμματοσειρές μέσα από ένα καλαίσθητο και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας. Δε χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις, επομένως ενδεικνύεται και για αρχάριους χρήστες.

Το BirdFont είναι μια cross-platform εφαρμογή, δηλαδή διατίθεται εντελώς δωρεάν για Windows, Macintosh και Linux λειτουργικά συστήματα. Περισσότερα για τις δυνατότητες του BirdFont και μάλιστα στην Ελληνική γλώσσα, μπορείς να διαβάσεις στο σχετικό άρθρο που δημοσίευσε το freewaretips.gr. Επίσης, αν ψάξεις στο Youtube για το πρόγραμμα, θα βρεις βοηθητικά βίντεο που θα σε βάλουν στο κλίμα της εφαρμογής ακόμα πιο εύκολα. 

Στο download link που σου δίνω στο τέλος του άρθρου, θα μεταφερθείς στην επίσημη σελίδα του προγράμματος για να επιλέξεις την έκδοση του λειτουργικού συστήματος που επιθυμείς.

Έκδοση: 4.30.10
Μέγεθος: 45.8 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Macintosh / Linux
Κατασκευαστής: birdfont.org
Πηγή: birdfont.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram